Blūms/Eglītis Utenas rallijā izstājas, no latviešiem visaugstāk Blūms/Lipstoks

Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Tehnisku problēmu dēļ no “Samsonas Rally Utena” sacensībām izstājušies Emīls Blūms/Didzis Eglītis, kuri pirms tam ieņēma piekto vietu, tāpat tehnisks defekts pievīla Rolanda Jaunzema/Aināra Kalniņa ekipāžu.

Latvijas, Lietuvas un Baltijas jūras valstu rallija čempionātu noslēdzošais posms startēja ar pirmajiem pieciem ātrumposmiem, kas tika veikti piektdienas otrajā pusē.

Jau kopš pirmā ātrumposma vadībā atradās igauņa Egona Kaura (Hyundai i20 VRT) ekipāža, kas dienu noslēgusi sešas sekundes priekšā lietuvietim Vladam Jurkevičam (Škoda Fabia Rally2 evo). Kaurs bija ātrākais četros dopos, bet Jurkevičs uzrādīja labāko laiku vienā. Trešo vietu ieņem Roks Steponavičs (Škoda Fabia R5), kas no līdera atpaliek 18 sekundes, bet ir tikai 0.1 sekundi priekšā Giedrjum Notkum (Skoda Fabia R5).

No latviešu ekipāžām visaugstāk atrodas Kalvis Blūms/Ralfs Lipstoks (Mitsubishi Lancer Evo VI), ieņemot devīto vietu, kamēr 11. pozīcijā šobrīd Kristers Cimdiņš/Renārs Šķenders (Mitsubishi Lancer Evo X).

Jaunzems/Kalniņš (BMW M3) izstājās trešajā ātrumposmā ar pusass defektu, bet Blūms/Eglītis (Mitsubishi Lancer Evo IX) tajā pašā ātrumposmā palika trases malā ar motora problēmu.

Latvijas rallija čempionāta sestā posma vērtējumā Blūms/Lipstoks ir līderi, Cimdiņš/Šķenders ieņem otro vietu, bet trešajā atrodas Mārtiņš Ķikusts/Gudars Berķis (Mitsubishi Lancer Evo VII).

Vēl astoņi ātrumposmi Utenas rallijā jāmēro sestdien.

Rezultāti pēc SS5:

Pilni rezultāti >>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *