Ventspilī pirmo reizi ieradīsies jaudīgākās dragreisa mašīnas no Baltijas un Skandināvijas

Foto: publicitātes

Jau nākamnedēļ Ventspilī rūks motori Dragreisa festivāla ietvaros! Ar Ventspils pilsētas domes atbalstu no 3. līdz 4. augustam Ventspils lidostas teritorijā pulcēsies jaudīgākās dragreisa automašīnas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas un Somijas.

Ar rekordlielu dalībnieku skaitu Ventspils pilsētas svētku ietvaros norisināsies Dragreisa Festivāls. Pirmo reizi Latvijā pasākuma ietvaros norisināsies Baltijas kausa un Lietuvas čempionāta ieskaite. Organizatori uzsver, ka Ventspils lidlauks ir īpašs ar to, ka skatītājiem ir unikāla iespēja atrasties dalībnieku parkā un klātienē apskatīt automašīnas, kuru jauda ir virs 1500 zirgspēkiem!

Ikvienam skatītājam būs iespēja klātienē aplūkot auto klubu izstādi, vērot šovus un piedalīties konkursos, balvās iegūstot dāvanas no pasākuma atbalstītājiem. Organizatori aicina ikvienu lieliski pavadīt augusta pirmās brīvdienas Ventspilī – baudot gan pilsētas svētkus, gan šo vērienīgo dragreisa festivālu! Pasākuma ietvaros norisināsies auto klubu salidojums, Didzis Grundulis viesus priecēs ar šovu un par pasākuma atmosfēru parūpēsies Dj [Ex} Da Bass.

Dragreiss Ventspils 3 O

”Vēlamies uzsvērt, ka pasākums tiek organizēts festivāla stilā, kas ietver sevī ne tikai oficiālas dragreisa sacensības, bet arī dažādas izklaides iespējas un šovus, kas apmeklētājiem garantē atpūtu visas dienas garumā! Pasākums ir sadzirdēts starptautiskā līmenī, tādēļ pirmo reizi uz pasākumu ieradīsies žurnālisti no Somijas. Jaudīgākās Eiropas automašīnas pirmo reizi ieradīsies tādā skaitā Latvijā, ka esam pārliecināti, ka Ventspilī kritīs ātruma rekordi!’’ komentē organizatori.

Biļešu iegāde pasākuma norises vietā un iepriekš pārdošanā www.aula.lv, ieeja pasākuma dienā no plkst. 12.00.

Informāciju sagatavoja: 
Jolanta Lāce

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *