‘Hyundai’ atklāj Brīna traģiskās avārijas detaļas

Foto: Antonio Bronic

Rallija komanda “Hyundai Motorsport” atklājusi detaļas, kas kļuva par iemeslu Kreiga Brīna bojāejai traģiskajā avārijā testu laikā Horvātijā. Gaidāmajā WRC posmā vienība startēs ar krāsojumu, kas izveidots par godu īru autosportistam.

“Hyundai” komandas boss Sirils Abitebūls sniedzis paziņojumu, izskaidrojot apstākļus, kādos bojā gāja Brīns. Atgādinām, ka negadījums notika pagājušajā nedēļā, kad Brīns gatavojās nākamajam pasaules rallija čempionāta posmam. Otrdien Brīns tika guldīts zemes klēpī savā dzimtajā pilsētā Vaterfordā.

“Ceļa apstākļi bija slideni, automašīna salīdzinoši nelielā ātrumā noslīdēja no ceļa un sadūrās ar koka žogu,” žurnālistiem pirms Horvātijas rallija atklāja Abitebūls. “Viens no koka stabiem ietriecās salonā pa vadītāja puses logu. Cik man zināms, Kreigs uzreiz zaudēja dzīvību. Nekādu problēmu ar kādu no automašīnas elementiem nebija, ne riepām, ne drošības aprīkojumu.”

Lai godinātu Kreiga Brīna piemiņu, šonedēļ gaidāmajā WRC posmā “Hyundai” mašīnas, ko pilotēs Tjerī noivils un Esapeka Lapi, trasē būs redzamas ar īpašu dizainu, kurā integrētas Īrijas karoga krāsas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *