Latvija Rally Estonia ar četrām ekipāžām, Brīnam pirmais numurs

Foto: fiaerc.com

Ar pirmo numuru Eiropas rallija čempionāta (ERC) posmā Igaunijā startēs Peugeot Rally Academy komandas pilots Kreigs Brīns, kamēr ar Latvijas karogu uz starta izies četras ekipāžas.

Latvija Rally Estonia sacensībās būs pārstāvēta tikai priekšpiedziņas klasē. Tāpat kā citos posmos, arī šajā reizē uz starta dosies abas Sports Racing Technologies (SRT) ekipāžas – Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins un Vasīlijs Grajzins/Dmitrijs Ļebediks, kuri startēs ar Peugeot 208 VTi R2 automašīnām. Viņi sacentīsies ERC Junior ieskaitē.

Tikmēr ar “Ford Fiesta R2” mašīnām sacensībās startēs Daņila Belokoņs/Toms Freibergs un Toms Lielkājis/Toms Pirktiņš. Belokoņa un Lielkāja ekipāžas nestartēs ERC Junior ieskaitē, kur kopumā pieteikušies 14 piloti.

Šobrīd publiskotajā dalībnieku sarakstā atrodamas 66 ekipāžas. Ar pirmo numuru Rally Estonia startēs ERC kopvērtējuma līderis Kreigs Brīns, otrais starta numurs piešķirts vicelīderim Kajetanam Kajetanovičam, ar trešo numuru cīņā dosies mājinieks Karls Krūda, ceturtais numurs ticis citam igauņu sportistam Martinam Kanguram, piektais numurs pienākas Timmu Korgem, bet sestais – Sanderam Parnam. Viņiem visiem šajā rallijā būs R5 klases mašīnas.

Kopumā 14 ekipāžas uz starta izies ar jaudīgās R5 klases spēkratiem, kas sola saspringtu cīņu par vadošajām pozīcijām. Starp viņiem arī Juha Salo un Rauls Jētss, kuri arī noteikti būs spējīgi sacensties par augstām vietām. Tāpat būs dažas S2000 mašīnas.

Savukārt tādi piloti kā Aleksejs Lukjaņuks, Sīms Plangi, Rolands Murakass, Egons Kaurs un Dominiks Butvils noteikti sarūpēs skaistu cīņu NR4 klasē.

Rally Estonia būs ERC sezonas sestais posms un norisināsies jau nākamnedēļ, no 17. līdz 19. jūlijam.

Izmantotie resursi: rallyestonia.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *