Svilis piedalīsies Vācijas rallija čempionāta posmā

Šīs nedēļas nogalē gaidāmajā Lauzicas rallijā, kas ir Vācijas čempionāta 13. posms, gatavojas piedalīties spēcīgais latviešu pilots Mārtiņš Svilis.

Sākotnēji sacensībās bija iecerējusi startēt arī Jāņa Vorobjova/Andra Mālnieka ekipāža ar “Mitsubishi Lancer EVO X” automašīnu, tomēr no šiem plāniem vēlāk atteicās.

Mārtiņa Sviļa/Ivo Pūķa ekipāža cīņā dosies ar “Mitsubishi Lancer EVO VIII”.

“ADMV-Lausitz Rallye 2014” sacensībām ir pieteikušās kopumā 96 ekipāžas un cīņa par uzvaru absolūtajā ieskaitē solās būs aizraujoša, jo tādiem vācu rallistiem kā Hermands Gasners, Hermans Gasners juniors, Rafaels Ramonats un Peters Koraca, kuri regulāri cīnās par uzvarām un pjedestāliem, pretī stāsies ne tikai latvieši.

Ar pirmo numuru Lauzicas rallijā startēs pazīstamais norvēģu braucējs Andrerss Grondals, kura rīcībā ir “Subaru Impreza STi S14” automašīna. Vorobjovam šajās sacensībās pirms dalības atsaukšanas bija ticis otrais numurs, bet Svilis startēs ar piekto numuru uz sāniem. Trešais numurs ātrākajam šī brīža braucējam Vācijas čempionātā – Gasneram junioram ar “Mitsubishi Lancer Evo X R4”, bet ceturtais numurs Apvienoto Arābu Emirātu braucējam Rašidam Al-Ketbi, kurš brauks ar “Ford Fiesta R5”.

Svilis Lauzicas rallijā startējis arī iepriekšējos divus gadus, izcīnot otro un devīto vietu.

Viss dalībnieku saraksts >>

Lauzicas rallijs norisināsies pa grants ceļiem, 10. un 11. oktobrī.

Info: rrc-lausitz.de
Foto: Uģis Bērziņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *