No Budget Racing – izšķirošais fināls jau pavisam tuvu

Vēl pavisam nedaudz ir atlicis līdz brīdim, kad kļūs skaidrs, kura no jaunajām ekipāžām tiks pie lieliskas iespējas –pilnībā apmaksātas šī gada “Latvijas kausa izcīņas minirallijā” sezonas. 
Projekta pirmajai kārtai, nofilmējot īsu TikTok video un iepazīstinot ar sevi, pieteicās 44 topošās minirallija ekipāžas – pilots un stūrmanis, jaunieši vecumā no 18-23 gadiem, ar B kategorijas autovadītāja apliecību un bez iepriekšējas pieredzes autosportā. 

Uz otro atlases kārtu, pēc žūrijas vērtējuma, devās 20 ekipāžas. Lai iepazītos ar katru no ekipāžām, noskaidrotu viņu motivāciju startam minirallijā, tāpat arī novērtētu jauniešu zināšanas un interesi par autosporta (īpaši rallija) pasaulē notiekošo, dalībnieki tika aicināti uz tikšanos ar projekta žūriju mājīgajās “Kalnciema Ezītis miglā” telpās. 

No Budget Racing žūrija –   idejas autori Kristaps Skuja un Dinārs Pilmanis, rallija piloti Emīls Blūms un Kārlis Nebars, stūrmaņi Māris Kulšs un Harijs Vējiņš, rallija “Cēsis” organizators Māris Millers, Jānis Kapiņš (Goldingen Auto), Artis Jēkabsons (Jekabsons Garage), Dace Janova (4rati.lv), diskutējot un balsojot nolēma, ka uz nākamo atlases kārtu tiks sūtītas 10 ekipāžas. 

Kristaps Skuja atklāj, ka “No Budget Racing fināls norisināsies 1.maijā 333 trasē, kur jauniešiem tiks doti dažādi uzdevumi par un ap autosportu. Noslēgumā  noskaidrosim ekipāžu, kas iegūs vienreizējo iespēju bez maksas nobraukt pilnu minirallija sezonu.”

Dinārs Pilmanis piebilst:  “Bija prieks klātienē redzēt visus dalībniekus, kas ieradās uz otro atlases kārtu, tāpat arī viņu nopietno attieksmi un precizitāti, jo dalībniekiem bija jāierodas pie mums uz interviju konkrētā viņiem noteiktā laikā, līdzīgi, kā tas ir minirallijā, dodoties uz administratīvo vai tehnisko komisiju.” 

Dinārs neslēpj, ka no visiem atlases dalībniekiem izvēlēties TOP 10 nebija viegli, tomēr uzskata, ka žūrija ar savu uzdevumu veiksmīgi tika galā un finālā piedalīsies tieši tās ekipāžas, kas visprecīzāk raksturo projekta ideju – tie ir jaunieši ar interesi par autosportu, bez iepriekšējas pieredzes un bez sava budžeta dalībai minirallijā.

No Budget Racing saka paldies projekta atbalstītājiem: 

Džeka Riepas, Inovahouse, Ledakcijas, Goldingen Auto, Jekabsons Garage, Dekors RD, ERST Finance, Eurowag, Stikelyz, Hrc dyno,  SIA Emi St, Blast, 333 trase, Avota ūdens “Svētavots”, Milwaukee, Gitana, 4rati.lv, Emīls Blūms, Kārlis Nebars, Māris Millers.

Informāciju sagatavoja Dace Janova, www.4rati.lv 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *