2023. gads Latvijas autosportā iesāksies ar autosprintiem Biķerniekos un Vaiņodes lidlaukā

Foto: Ilona Brože

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas pirmās 2023. gada autosporta sacensības. Sestdien Biķernieku trasē norisināsies Rīgas Ziemas kausa trešais posms, savukārt svētdien Vaiņodes lidlaukā notiks Kurzemes Ziemas kausa pirmais posms.

Abas autosprinta sacensības varēs notikt neatkarīgi no laika apstākļiem, jo trašu pamatu veido ciets segums, kas ļauj pilotiem doties trasē gan siltos, gan sniegotos apstākļos. Jāatzīmē, ka abos sacensību seriālos laipni gaidīts ir ikviens, jo tajos var startēt gan ar ielas, gan ar sporta automašīnām.

Diemžēl mainīgo un mānīgo laika apstākļu dēļ pārcelts folkreisa un autokrosa ziemas kausa izcīņas pirmais posms. Tas bija paredzēts šo sestdien, tomēr Mūsas trase, neraugoties uz vēsāko laiku pēdējās dienās, nav pilnībā sasalusi un gatava ziemas sacensību formātam.

Tādējādi folkreisa sezonas atklāšana pārcelta uz 14. janvāri, savukārt Vecpilī paredzētais otrais posms attiecīgi pārcelts uz 21. janvāri. Turēsim īkšķus, lai aukstais un sniegotais laiks pieturas un drīzumā trasē varētu doties arī folkreisa un autokrosa kausa sportisti.

Plašāka informācija par sacensībām atrodama “www.laf.lv” un attiecīgo seriālu mājaslapās un sociālo tīklu vietnēs.

Izmantotie resursi:
www.laf.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *