‘3ARacing Team’: “mājas” ralliju Cēsīs gaidām ar īpašu satraukumu

Jau pēc pāris dienām, 9. un 10. augustā, norisināsies rallijs “Cēsis” – sacensības, kas, apvienojot Latvijas, Lietuvas un Igaunijas rallija un rallijsprinta posmus, pulcēs 102 ekipāžas. Tik liels dalībnieku skaits mūsu valsts nacionālajā čempionātā sen nav redzēts un šīs sacensības ar nepacietību gaida gan skatītāji, gan, protams, paši sportisti.

Cēsiniekam, “3ARacing Team” komandas pilotam Andrim Spilvam šī ir jau desmitā rallija sezona, un šajā laikā gūta pamatīga pieredze gan kā stūrmanim, gan kā pilotam. Rallijs “Cēsis” sportistam ir īpašs – kā zināms, pašu mājās līdzjutēju atbalsts ir visdedzīgākais, bet ar to arī atbildība un satraukums pirms starta daudz lielāka.

“Mūsu ekipāžu Cēsīs piektdien, 9. augustā, varēs satikt jau no plkst. 18:00, pirms došanās uz starta estakādi. Esam sagatavojuši uzlīmes, kas sastāvēs no divām daļām – vienu, ar mūsu komandas logo, varēs paņemt sev līdzi, bet uz otras uzrakstīt savu vārdu, vai kādu novēlējumu mūsu ekipāžai un to uzlīmēsim uz sava sporta auto, līdz ar to trasē paņemot sev līdzi arī daļiņu no mūsu līdzjutēju atbalsta,” stāsta Andris Spilva, kurš rallijā “Cēsis” startēs kopā ar stūrmani Mārtiņu Krieviņu.

Ekipāžu rallija atklāšanā pamanīt nebūs grūti – koši zaļais sporta “Subaru” un speciāli izveidota “Instagram” foto rāmja, tāpat līdzjutēji tiks gaidīti arī otrās rallija dienas servisa parkā, te, it īpaši pašiem mazākajiem līdzjutējiem, būs sagatavoti nelieli pārsteigumi.

Visiem interesentiem būs iespēja sekot līdzi ekipāžai sociālo mediju platformās, kur “3ARacing Team” dalās ar savām rallija gaitām un protams, darīs to arī rallijā “Cēsis”.

“Galvenais mērķis, ko vēlamies sniegt savai auditorijai, ir dalīties un iedvesmot ar mūsu pieredzi un parādīt daļu no mūsu rallija ikdienas. Sociālie mediji mums ir vieta, kur parādām ne tikai savas uzvaras un sasniegumus, bet arī grūtības, kuras pārvaram katrā sacīkstē. Mūsu stāsti un pieredzes var kļūt par motivāciju, kas palīdz citiem atrast sevī spēku un drosmi, lai izkāptu no savas komforta zonas un sasniegtu jaunas virsotnes. Sekojiet mums mūsu sociālajos tīklos, lai kopā piedzīvotu neaizmirstamus mirkļus un iedvesmotos uzdrīkstēties vairāk. Mēs esam komanda, un jūs esat daļa no mūsu rallija ģimenes!” aicina “3ARacing Team”.

Komandas sociālie tīkli:
facebook.com/andris.spilva un facebook.com/3Aracingteam
instagram.com/3a.racingteam
tiktok.com/@3aracingteam
t.me/racingteam3a
https://www.youtube.com/@andzinsc4y

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *