Sākas pieteikšanās minirallijam “Talsi”

Kamēr daudziem vēl atmiņā aizraujošā nedēļas nogale Pasaules rallija čempionāta posmā “Tet Rally Latvia”, ir sākusies pieteikšanās “ERST Finance” minirallija kausa izcinas 3. posmam Talsos, kas norisināsies jau pēc nepilna mēneša  – 24. augustā.

Dalībai minirallijā var pieteikties visi rallija entuziasti, neatkarīgi no pieredzes līmeņa. Minirallijs “Talsi” organizatori sola iespēju izbaudīt adrenalīna piepildītas sacensības, kā arī  iegūt jaunas rallija prasmes un zināšanas 5 unikālos ātrumposmos. To izveidē minirallija  organizatori ir ieguldījuši  daudz darba  un garantē neaizmirstamu pieredzi visiem dalībniekiem vēsturiskajos Talsu novada rallija ceļos, tajā skaitā arī pavisam nesen sakoptajā CVS trasē, kur savulaik norisinājušies arī rallija “Talsi” ātrumposmi.

Sacensību organizatori aicina nepalaist garām šo iespēju un spert savu pirmo soli rallija pasaulē. Ja  esi gatavs izmēģināt savas rallija prasmes un piedalīties, piesakies minirallijam “Talsi 2024” jo vietu skaits ir ierobežots.

Dalibnieku pieteikšanās un sacensību nolikums  – www.minirallijs.lv.   Vairāk par to, kas ir minirallijs, var iepazīties šeit https://laf.lv/sports/standarta-automobilu-komisija/minirallijs/

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *