Aizvadīti pirmie ‘Dacia Sandrider’ rallijreida auto testi

Foto: Dacia

“Dacia” rūpnīcas komanda Velsā un Francijā aizvadījusi pirmos jaunās rallijreida sacīkšu mašīnas “Sandrider” testus, kuros piedalījās arī vienības pilots Sebastjēns Lēbs.

Pirmās testu dienas norisinājās Velsā, bet pēc tam vēl četru dienu garumā komanda jauno spēkratu testēja Francijā. Komandas vadītāja Tifānija Isnarda atzina, ka bijušas vien dažas aizķeršanās un kopumā testos paveikts vairāk nekā sākotnēji iecerēts. Liels uzsvars tika likts uz piekares attīstīšanu, neaizmirstot arī par citām būtiskākajām jomām.

Testos piedalījās visas trīs komandas ekipāžas, ko pilotē Sebastjēns Lēbs, Nasirs Al-Atija un Kristina Gutjeresa.

“Testi noritēja ļoti labi,” komentēja Lēbs. “Vienu dienu braucu Velsā un divas Francijā. Strādājām ar piekari un diferenciāli, meklējot labāko balansējumu. Biju apmierināts ar to, kā viss darbojās. Motors jau kopš sākuma strādāja labi, nekādu problēmu nebija.”

Jūnija beigās un jūlija sākumā Marokā nedēļas garumā plānoti nākamie intensīvie testi. Pirmās sacensības “Dacia Sandrider” automašīnām būs oktobrī turpat Marokā gaidāmais pasaules rallijreida čempionāta sezonas noslēguma posms, bet pēc tam janvārī Saūda Arābijā tās debitēs Dakaras rallijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *