“SRT” komandas ekipāžas startējušas “Rally Alūksne 2016”

Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

“Sports Racing Technologies” rallija komandas ekipāža Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, kuri “Rally Alūksne 2016” startēja 4WD open A klasē, izcīnīja 2. vietu. Otra “SRT” ekipāža Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fedorovs, startējot 2WD open A klasē, izcīnīja uzvaru.

Ar pirmo numuru trasē devās pērnā gada Latvijas rallija čempioni LRC3 grupā un Eiropas rallija vicečempioni Junioru vērtējumā Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins ar “Mitsubishi Lancer Evo IX”. Pērn, debitējot pie pilnpiedziņas auto stūres, Sirmacis/Šimins izcīnīja uzvaru. Šoreiz ekipāžai otrā vieta. “Pirmajam braukt diezgan grūti, lai kāds arī segums, tomēr slīd. Ļoti interesanti ātrumposmi. Bija gan plati un ātri ceļi, gan šauri un lēnāki. Pirms sacensībām bija skaidrs, ka Rovanperä būs ātrs. Viņam ir ātra mašīna, āri labi brauc. Mums vēl ir kur augt, ko mācīties. Vēl jātrenējas un jātrenējas,” komentē Ralfs Sirmacis.

Artūrs Šimins: “Izvirzītos treniņa mērķus izpildījām. Bija patīkami braukt ar pilnpiedziņu. Esam guvuši vērtīgus kilometrus ziemas apstākļos. Tagad esam arī pieraduši pie lielāka ātruma, nekā braucot ar priekšpiedziņu. Tagad nevaram atslābt. Jau otrdien aizvadīsim divu dienu testus Igaunijā.”

Otra “Sports Racing Technologies” ekipāža N.Grjazins/J.Fedorovs, startējot 2WD open A klasē, izcīnīja uzvaru. Nikolajs Grjazins: “Esam finišējuši un uzvarējuši. Esam ļoti apmierināti ar rezultātu. Pēdējie ātrumposmi jau bija pustumsā. Bija ļoti interesanti. Paldies komandai par izdarīto darbu. Paldies treneriem, atbalstītājiem un visiem līdzjutējiem. Tiekamies rallijā “Sarma”.”

“SRT” rallija komandas vadītājs Ģirts Krūzmanis: “Abas ekipāžas savus konkrētās sacensības mērķus izpildīja perfekti. Sezona atklāta uz pozitīvas nots, iegūts vajadzīgais kilometru apjoms un treniņproces, lai labi sagatavotos rallijam “Sarma”, kas notiks jau nākamajā nedēļas nogalē. Esmu apmierināts ar visas komandas darbu. Paldies mehāniķiem – automašīnas strādāja perfekti. Paldies sportistiem.”

“Sports Racing Technologies” komandu atbalsta – energofirma “Jauda”, “Inter Cars” “Energokomplekss”, “Kaļķu vārti”, “A.K.7”, “Live Riga”, “Vingruma klubs”, “Suspension Laboratory”.

Info: Sanita Pelēķe

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *