Kristapam Feldmanim pēc avārijas treniņā jāizlaiž “Rallijs Latvija 2014”

Treniņos piedzīvotas avārijas dēļ Kristaps Feldmanis spiests atteikties no ieceres startēt Latvijas rallija čempionāta noslēdzošajā posmā “Rallijs Latvija 2014”.

Feldmanis pirms diviem mēnešiem aizvadīja pēdējās sacensības “LMT Autosporta Akadēmijas” komandas sastāvā, bet šajā rallijā bija iecerējis atkal startēt ar “Ford Fiesta R2” auto un cīnīties par augstākajām vietām savā ieskaitē, kā arī trešo vietu R2 grupas sezonas kopvērtējumā.

“Šonedēļ piedalījos treniņbraucienos ar mērķi atsvaidzināt savas braukt prasmes un pilnvērtīgāk sagatavoties sacensībām,” stāsta Feldmanis. “Tomēr, vienā no testa posma līkumiem pieļāvu kļūdu un iebraucu peļķē, pēc kuras automašīnu vairs nespēju savaldīt. Tā noslīdēja no ceļa un apmeta kūleni, kā rezultātā nozīmīgi tika bojāts arī drošības karkass, kuru šo pārdesmit stundu laikā nebija iespējams salabot. Lai gan pašam ir tikai daži sasitumi, tas nemazina rūgtumu, ka rallijs šoreiz man būs jāizlaiž.”

Jāpiemin, ka tieši šajā rallijā pirms gada sportists izcīnīja savu pirmo un līdz šim vienīgo uzvaru Latvijas rallija čempionātā.

Feldmanis piebilst: “Vēlos teikt lielu paldies Jānim Krastiņam, “Sports Racing Technologies” un A.K.7 par izrādīto pretimnākšanu un sniegto atbalstu. Man ir patiesi žēl, ka “Rallijs Latvija” šoreiz startēs bez manas līdzdalības.”

Info un foto: facebook.com/rallijslatvija

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *