Anda Neikšāna rallija komandai pjedestāls Bulgārijā

Pagājušās nedēļas nogalē Anda Neikšāna vadītā komanda “Dynamic Sport” izcīnīja pjedestālu “Rally Sliven 2014” sacensībās, kas norisinājās Bulgārijā.

“Pagājušajā nedēļā “Dynamic Sport” veica garu ceļojumu uz Melnās jūras piekrasti, lai Bulgārijā piedalītos “Rally Sliven 2014″ sacensībās, kas bija FIA Eiropas rallija kausa izcīņas posms un Bulgārijas rallija čempionāta posms,” savā “Facebook” profilā raksta komanda. “Viss rallijs notika pa asfalta ceļiem, kuru kopējais garums bija 180 kilometri.”

Sacensībās kopumā bija jāveic 11 ātrumposmi, bet uz starta stājās 27 ekipāžas. Ar “Ford Fiesta R2” automašīnu “Dynamic Sport” rindās startēja ukraiņu pilots Jurijs Kasims, kurš nesen piedalījās arī rallijā “Kurzeme”.

“Mūsu komandas sagatavotā “Fiesta R2″ ar braucējiem Juriju Kasimu/Vasko Hristovu veiksmīgi veica visu distanci un Eiropas rallija kausa klasē RC4 tika uz pjedestāla,” ziņo “Dynamic Sport”. “Daudz jaunas pieredzes ieguva gan braucēji, gan komanda. Liels prieks arī par labo rezultātu, ko nodrošināja arī lieliski sagatavots auto.”

Info: Dynamic Sport
Foto: Viktor Jekov Photography

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *