„Volkswagen”: Jo ātrāk atgriezīsimies WRC, jo labāk

Info: maxrally.com
Foto: wrc.com

„Volkswagen” motorsporta direktors Kriss Nīsens paziņojis, ka pēc Dakāras rallija tiks pieņemts lēmums par to, vai atgriezties WRC vai nē.

2012. gadā WRC rallijā atgriezīsies stilīgo britu mazauto ražotājs MINI, kurš startēs ar „Countryman” automašīnu. Nesen kļuva zināms, ka 2012. gadā WRC rallijā plāno atgriezties arī zviedru autoražotājs ”Saab”, kurš pēdējo reizi WRC brauca 1979. gadā. Redzot, ka konkurenti nesēž uz vietas, arī vācu autoražotājs ”Volkswagen” sācis domāt par atgriešanos rallijā, taču to, vai ”Volkswagen” tiešām atgriezīsies WRC, mēs uzzināsim tikai pēc 2011. gada Dakāras rallija.

„Jaunais reglaments un noteikumi ir ļoti labi,” saka Nīsens. „WRC ir padarījuši lielisku darbu. Lai kļūtu par konkurētspējīgiem dalībniekiem, mums lēmums par atgriešanos jāpieņem pēc iespējas ātrāk, jo, lai sagatavotos WRC, mums vajadzēs divus gadus. Mēs negribētu, lai mūsu konkurenti par mūsu mašīnu uzzinātu pārāk daudz. Ja mēs lēmumu pieņemsim pārāk vēlu, tad mums būs diezgan grūti kļūt par Top komandu un cīnīties par uzvarām čempionātā.”

Šobrīd vēl nav zināms ar kādu automašīnu „Volkswagen” plāno atgriezties (ja vispār atgriezīsies) WRC, taču izvēle būs no trijiem spēkratiem. „Ja mūsu atbilde būs jā un mēs atgriezīsimies rallijā, tad noteikti brauksim ar kādu no šīm automašīnām – „Polo”, „Golf” vai arī ar „Scirocco”.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *