Rallijsprinta vasaras sezonu atklās rallijsprints Kalnamuiža 2012

Info: Ieva Jorena-Auzniece
Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Jau tradicionāli vasaras sezona Latvijā un šogad arī visā Baltijā, sākas Kurzemes pusē ar Latvijas čempionāta rallijsprintā 3.posmu rallijsprintu „Kalnamuiža”. Rallijsprints „Kalnamuiža” notiek tieši nedēļu pirms Latvijas Rallija Čempionāta posma – rallija „Talsi”, līdz ar to tā ir lieliska iespēja sportistiem šim rallijam iesildīties sacensību režīmā.

Sacensību formāts ir padarīts maksimāli kompakts – reģistrācija, stenogrammas pierakstīšana un sacensība ietilpināta vienas dienas laikā. Rallijsprints startēs sestdien, 5.maijā plkst. 13:00 un pirmā automašīna finišā tiks gaidīta jau 18:00.

Trasei izvēlēti klasiskie Vecpils pagasta ceļi, tādējādi nodrošinot sacensībām pietiekoši augstu sarežģītības līmeni. Trases ātrumposmu kopējais garums pārsniegs 50 kilometru. Sacensības noritēs pa stingra seguma ceļiem, kas, pie labvēlīgiem laika apstākļiem, ļaus izvairīties no risu veidošanās un ļaus baudīt labus ceļa apstākļus neatkarīgi no starta pozīcijas.

Dienu pirms sacensībām, 4.maijā, sportistiem tiks piedāvāts testa ātrumposms, kas notiks Laidu pagastā (testa ātrumposma pieraksts no 15:00 – 16:00, braucieni no 16:00 līdz 19:00). Pieteikšanās dalībai testa ātrumposmā pie rallijsprinta organizatora Aigara Bites pa tālruni 29905725.

Rallijsprintu „Kalnamuiža” organizē biedrība „B&K Rallijs” sadarbībā ar biedrību „Liepājas Rallija Komanda”/p>

Plašāka informācija, sacensībām tuvojoties, būs pieejama mājas lapā www.rallykurzeme.lv/p>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *