Brenguļu trasē šonedēļ folkreisa sezonas fināls un Čempionu kross

Foto: Maximum attack Photo

Šodien, 4. septembrī, vēl turpinās pieteikšanās nedēļas nogales Folkreisa Vasaras kausa, Krosa komisijas kausa un Čempionu autokrosa cīņai Brenguļu autotrasē. Sevišķi pēc pēdējā LČ posma jāsasparojas Čempionu krosa potenciālajiem dalībniekiem.

Kā līdzjutēji zina un redzēja, Bauskā aizvadīts lielisks Latvijas autokrosa čempionāta pēdējais posms, kurā zināmi nu jau visi šā gada Latvijas čempioni un kausa ieguvēji: Dāvis Ūdris (1600), Mikus Neško (Xtreme), Marta Skustā (XTM Mini), Ivo Ošs (Mini 160), Roberts Čākurs (Junior Xtreme), Niks Apfelbaums (B1600), Ints Jeršovs (Open), Jānis Logins (VAZ Klasika) un Miks Gabrāns (2000 Super).

Daļai no viņiem ir iespējas cīnīties Čempionu krosā sestdien un svētdien Brenguļos: uz cīņu aicināti vienas ass piedziņas auto ar motora darba tilpumu līdz 2000 kub. cm. Tātad 1600, 2000 Super, daļa Open, VAZ Klasika, tāpat braucēji no Krosa komisijas kausa un daļas rallijkrosa klašu.

Saprotams, ka braucēju situācija nav vienkārša – tikko noslēdzies čempionāts autokrosam, bet rallijkrosa fināls vēl nedēļu pēc Brenguļiem. Un tomēr – jātiek uz starta un jāatvadās no sezonas ar vēl vienu spožu pasākumu!

Folkreisa, Krosa komisijas kausa un Čempionu krosa dalībniekiem Brenguļos arī īpaša programma: sestdien ne tikai reģistrācija un brīvie treniņi, bet pl.17:00 jau pirmā kvalifikācija. Savukārt svētdien jau pl.8:00 otrās kvalifikācijas starts. Saliekot kopā, izskatās pēc varena piknika divu dienu garumā!

Izmantotie resursi:
www.autocross.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *