Jurkevičs uzvar Rokišķu rallijā, Blūms/Eglītis otrajā dienā atgriežas trasē

Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Lietuvas rallija čempionāta ceturtajā posmā “CBet Rally Rokiškis” pārliecinošu uzvaru izcīnījis Vlads Jurkevičs, kurš tuvākos sekotājus pārspēja par vairāk nekā pusminūti. Pēc sestdien piedzīvotās izstāšanās, trasē atgriezās Emīls Blūms/Didzis Eglītis.

Jurkeviča ekipāža startēja ar “Škoda Fabia Rally2 evo” automašīnu, vadību pārņemot jau otrajā ātrumposmā un neatdeva to līdz finišam. Pirmajā dienā lietuviešu pilots uzvarēja divos no pieciem, bet otrajā dienā – trijos no desmit ātrumposmiem. Sacensību kopējā distance sastādīja 143 kilometrus.

Roks Steponavičs (“Škoda Fabia R5”) pašā sākumā bija izvirzījies vadībā, pēc tam kādu laiku ieņēma trešo pozīciju, bet šodien pakāpās uz otro vietu, kurā arī finišēja. No uzvarētājiem ekipāža atpalika 33 sekundes, bet par 12 sekundēm tika pārspēts Giedrjus Notkus (“Škoda Fabia R5”).

Emīls Blūms/Didzis Eglītis aizvadīja sacensības ar “Samsonas Motorsport” komandas “Hyundai i20 Proto” automašīnu, bet jau pirmajā dienā izstājās, pirms tam ieņemot līderpozīciju LARČ1 grupā. Šodien ekipāža atgriezās trasē, tomēr par rezultātu kopējā ieskaitē vairs nesacentās, pēc 11. ātrumposma atkal izstājoties.

LARČ7 ieskaitē piekto vietu izcīnīja Rolands Jaunzems/Ainārs Kalniņš (“BMW M3 E46”).

Lietuvas čempionāta piektais posms “Alburnus Rally Elektrėnai” norisināsies septembra pirmajā pusē.

Rezultāti:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *