Pajari vietā ‘Toyota’ komandā ‘Tet Rally Latvia’ tomēr startēs Ožjē

Foto: Vladislav Maschl

“Toyota” komanda apstiprinājusi, ka tās sastāvā pasaules rallija čempionāta posmā “Tet Rally Latvia” startēs Sebastjēns Ožjē, kamēr Sami Pajari debija pārcelta uz pēc tam notiekošajām sacensībām Somijā.

Sākotnēji “Toyota” paziņoja, ka Pajari no “Toyota GR Yaris Rally2” mašīnas jau Latvijas posmā pārsēdīsies pie “Rally1” spēkrata stūres. Tagad plānā veiktas izmaiņas.

No 18. līdz 21. jūlijam gaidāmajā “Tet Rally Latvija” pie “Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid” stūres atgriezīsies astoņu WRC titulu ieguvējs Ožjē. Lai gan franču pilotam nav plānota pilna programma, šobrīd viņš atrodas augstajā ceturtajā vietā kopvērtējumā ar izcīnītām uzvarām Horvātijas un Portugāles rallijos un otrajām vietām Montekarlo un Sardīnijas posmos.

Ožjē startēs arī šonedēļ gaidāmajā WRC posmā Polijā, kur “Rally1” kategorijā debitēs Mārtiņš Sesks ar Renāru Franci.

Kamēr Pajari līdz lielajai debijai būs jāpagaida līdz Somijas posmam, Latvijā startēs arī nepilnu sezonu aizvadošais “Toyota” pilots, divkārtējais WRC čempions Kalle Rovanpera. Pēc tam somam plānots starts arī dzimtenē notiekošajā “Secto Rally Finland”, kas risināsies dažas nedēļas pēc Latvijas posma.

WRC kopvērtējums pirms “Orlen Rally Poland”:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *