‘Tet Rally Latvia’ ietvaros tiek rīkots zīmējumu konkurss bērniem

Toyota Baltic, rallija oficiālais automobiļu partneris, un Tet Rally Latvia visu mazo rallija līdzjutēju priekam rīko zīmējumu konkursu, kura laikā bērni var parādīt savu redzējumu par auto vadīšanu nākotnē.

Toyota un Tet Rally Latvia zīmējumu konkurss norisināsies no 05.06.–30.06.2024., un tajā var piedalīties visi Latvijā dzīvojošie bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem. Lai piedalītos konkursā, uz vismaz A4 formāta lapas jāuzzīmē zīmējums par tēmu Nākotnes automašīna – ar rūpēm par dabu!”, tas kvalitatīvi jānofotografē un jānosūta uz e-pasta adresi: toyota@toyota.lv.

Visi iesūtītie darbi tiks pievienoti Toyota Latvija Facebook albumam, norādot autora vārdu, uzvārdu un vecumu. Pēc tam sabiedrība varēs nobalsot par sev tīkamākajiem darbiem, piešķirot atzīmi “patīk”.

Lielajam zīmējumu konkursam ir lielas balvas. Labākā zīmējuma autors tiks apbalvots ar WRC Tet Rally Latvia rallija ceļazīmju komplektu ģimenei, kurā iekļautas biļetes uzvarētājam, diviem pieaugušajiem un arī pārējiem vienas ģimenes bērniem.

Galvenajā balvā ir arī Toyota GR Yaris Rally1 automašīnas modelis uzvarētāja zīmējuma autoram, Tet Rally Latvia fanu krekli un TOYOTA GAZOO Racing WRT cepures visai ģimenei. Turklāt ekskluzīva iespēja apmeklēt TOYOTA GAZOO Racing servisa zonu.

Desmit finālisti, kuru zīmējumi saņems visvairāk skatītāju simpātiju, saņems TGR WRT pilota cepurīti ar autogrāfu un ūdens pudeli ar TGR WRT logo.

Zīmējumu konkursa fināla kārtas darbus vērtēs prestiža žūrija, kuras sastāvā ir Tet Rally Latvia direktors Raimonds Strokšs, TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team pilots, Stranger Motorsport Design ilustrators Māris Skudra un Toyota Baltic AS mārketinga direktore Elli Tiivel.

Zīmējumu konkursa uzvarētājs tiks paziņots 4. jūlijā Toyota Latvija Facebook lapā. Ar detalizētiem zīmējumu konkursa nosacījumiem vari iepazīties Toyota Latvija Facebook lapā. Jautājumus un sūdzības lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi toyota@toyota.lv.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *