Āboliņš: “Vērošu “2000 Super” klases “gaļas mašīnu” no aizmugures”

Foto: autocross.lv

Pēc pērnā gada sezonas izlaišanas krosā plāno atgriezties Pēteris Āboliņš. 2016. gadā 1600 klasē debitējušais braucējs šogad startēs autokrosa 2000 Super klases čempionātā ar Ford Fiesta automašīnu.

Šis ir arī mīklas atminējums attiecībā uz iepriekš pieminēto mītisko “Ritvara Zobena Fiestu” – Pēteris un Ritvars vienojušies par šī auto likteni 2018. gadā.

“Šogad sākotnējais plāns bija aizvadīt LAF Krosa komisijas kausu, taču šī doma nerealizējās, jo nebija tehnikas, ar kuru cīnīties. Taču uz vasaras sezonu gatavojos nopietni. Apzinos, ka mana pieredze ir minimāla un pašlaik vairāk apzinos, ka man būs iespēja vērot 2000 Super klases “gaļas mašīnu” no aizmugures. Braukt gribas ļoti un darīšu visu, lai būtu uz starta visos posmos.”

Āboliņš krosa saimē ienāca 2015. gadā, aizvadot vienu sacīksti folkreisā. 2016. gadā debija čempionātā, 1600 klasē, kas gan nenoritēja tik spoži, cik sākumā plānots – kopvērtējumā 12. vieta. Pērn pārdomu periods un tikai viena folkreisa sacīkste, bet šogad apņemšanās atgriezties čempionātā.

Izmantotie resursi:
www.autocross.lv