Grjazina ekipāžai Saldus rallijsprintā 1. starta numurs

Foto: Facebook.com/SportsRacingTechnologies

Jau sestdien, 30. septembrī Saldus apkaimē norisināsies Latvijas rallijsprinta čempionāta noslēdzošais posms, kur uz starta izies arī Eiropas rallija čempionāta (ERC) dalībnieki Nikolajs Grjazins un Jaroslavs Fjodorovs. Viņiem piešķirts 1. starta numurs.

Latviešu vienības “Sports Racing Technologies” pārstāvis Grjazins šīs sacensības izmantos, lai Kurzemes ceļos patrenētos pirms nākamnedēļ gaidāmā ERC posma “Rally Liepāja”. Šobrīd Grjazins cīnās par vicečempiona titulu “ERC Junior U28” klasē, bet Saldū viņš būs favorīts uz uzvaru. Uz starta Grjazins/Fjodorovs stāsies ar jaudīgo “Škoda Fabia R5”.

Ar 2. numuru trasē dosies Edijs Bergmanis/Edgars Grīns (“Mitsubishi Lancer Evo IX”), 3. numurs ticis Guntim Lielkājim/Ivaram Grošum (“Mitsubishi Lancer Evo IX”), bet ar 4. numuru uz starta stāsies Mārtiņš Sesks/Andris Mālnieks (“Peugeot 208 R2”), kuri ir galvenie favorīti uz uzvaru divu riteņu piedziņas kategorijā. Kopumā sacensībām gatavojas 39 ekipāžas.

Saldū tiks aizvadīts sezonas sestais, noslēdzošais posms. Latvijas rallijsprinta čempionāta līderi šobrīd ir poļu sportisti S.Črzanovskis/A.Binieda (1600 klasē), D.Leščs/R.Ripelis (2WD Open), M.Švarcs-Švampāns /A.Lūkins (4WD), lietuvieši V.Plastinins/V.Plastinins (4WD Open), kā arī J.Grīnbergs/J.Strazdiņš (Klasika 3000). Komandu vērtējumā vadībā “Vides Tehnikas rallija komanda”.

Starta saraksts | Ātrumposmu karte| LČ kopvērtējums