Kisiels ar “Škoda Fabia R5” šogad plāno startēt piecos rallijos

Foto: Māris Stiprais, 4rati.lv

Rallija braucējs Raimonds Kisiels 2016. gada sezonā ar “Škoda Fabia R5” sacīkšu auto plāno startēt piecās sacīkstēs, arī Eiropas rallija čempionātā (ERC).

Kisiels būs uz starta Latvijā notiekošAJĀ ERC pirmajā posmā “Rally Liepāja”, kas norisināsies no 5. līdz 7. februārim. Lai gan pagaidām netiek atklāts, kādās vēl sacīkstēs pilots būs redzams, iespējams tie būs pat vairāki ERC posmi.

“Varu apstiprināt, ka piedalīšos piecos rallijos, ieskaitot Eiropas čempionāta posmu Liepājā,” atklāj Raimonds Kisiels. “Pēdējo dažu gadu laikā esmu braucis ar trim dažādām S2000 un R5 mašīnām, un, vismaz pagaidām, eksperimentēšanas laiks ir galā. Startēšu ar “Škoda Fabia R5″. Apdomāsim dalību vēl arī kādā citā ERC posmā vai pat vairākos.”

2013. gadā “Rally Liepāja-Ventspils” sacensībās, kas bija pirmais Latvijā notikušais ERC posms, Kisiels ar “Mini Cooper S2000 1.6T” izcīnīja septīto vietu. 2014. gadā sacīkstēs viņš nebija redzams, bet šogad ar “Citroën DS3 R5” finišēja sestais “Rally Kurzeme” sacensībās, kā arī ieguva otro vietu sezonas beigās notikušajā “Rally Latvija”, kur pirmo reizi brauca ar “Škoda Fabia R5”.

Pirms tam vairākus gadus Kisiels sacīkstēs piedalījās ar “Mitsubishi Lancer WRC 05” automobili.

Izmantotie resursi:
www.fiaerc.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *