“Jannerrallye 2015” startēs arī Brīns

Eiropas rallija čempionāta (ERC) pirmajā posmā “Jannerrallye” startēs arī Kreigs Brīns, kurš bija viens no ātrākajiem braucējiem aizvadītajā sezonā.

Organizatori iepriekš bija publiskojuši nepilnīgu braucēju sarakstu 2015. gada pirmajām ERC sacensībām, atvēlot vairākas dienas papildus pieteikumu pieņemšanai. Šajā laikā rallijam pieteicās arī Brīns, kurš trasē dosies ar R5 klases “Peugeot”. Pērn šis auto bija ļoti ātrs, tomēr nereti pievīla tehniskajā ziņā. Šogad Brīns atkal plāno cīnīties par titulu.

Kamēr Brīns startēs ar pirmo numuru, otro saņēmis pērnā gada ERC junioru čempions Stefans Lafevrē, kurš šogad spēris soli uz priekšu un nu startēs ar R5 klases “Citroen”. Nopietns konkurents uz uzvaru varētu būt arī Kajetans Kajetanovičs, kurš arī šogad turpina startēt ar R5 kategorijas “Ford”.

Jau ziņots, ka sacensībām pieteicies arī bijušais Latvijas čempions Aleksejs Lukjaņuks. Viņš pirmo reizi ERC posmā startēs ar R5 klases auto un sportistam “Jannerrallye” sacīkstēs septītais starta numurs. Interesanti, ka Lukjaņuks brauks zem Baltkrievijas karoga.

No citiem spēcīgākajiem pieteikumiem jāatzīmē arī Roberts Konsani, Jaromirs Tarabuss, Antonins Tlustāks, Žans-Mišels Raū, Džonatans Hirši un Hermans Noibaubers. “Skoda” rūpnīcas komanda, kas ir 2014. gada čempioni, šajā rallijā nestartēs.

“Jannerrallye” autosacīkstes notiks no 4. līdz 6. janvārim.

Info: jaennerrallye.at
Foto: craigbreen.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *