Jūlijs 4rati.lv rallija kalendārā: Mārtiņa Sviļa un Ivo Pūķa ekipāža

Šķiet, nav nevienas ekipāžas, kura šogad Latvijas rallija čempionātā būtu startējusi ar veselām 3 dažādām automašīnām, pie tam atšķirīgās ieskaites klasēs.

Tā Eiropas rallija čempionāta sacensībās “Rally Liepāja” Svilis/Pūķis trasē devās ar Mitsubishi EVO IX, pārstāvot N4 klasi, bet rallijsprintos Gulbis, Viduslatvija, rallijā “Latvija”, kā arī Vācijas rallijā – ar savu ierasto EVO VIII.

Tomēr visspilgtāk atmiņā 2014.gada sezonā Svilis un Pūķis paliks kā pirmie latvieši, kas piedalījušies rallijā ar R5 grupas automašīnu.

Tāpēc 4ratu rallija kalendārā jūlija fotogrāfijās gan Mārtiņš, gan Ivo, gan visi rallija fani varēs atcerēties ekipāžas gaitas rallijā “Kurzeme” ar Ford Fiesta R5.

Arī stūrmanis Ivo Pūķis nenoliedz, ka 2014.gada lielākais notikums viņiem bija iespēja startēt ar šo pasaules līmeņa automašīnu, par ko liels paldies tiek teikts visiem ekipāžas labvēļiem un atbalstītājiem.

“ Šī mums  ir sanākusi tāda pārejas sezona, kad galvenā prioritāte bija nevis sportiskie mērķi, bet mūsu ģimenes, tāpēc esam braukuši tikai salīdzinoši nedaudzās sacensībās”, komentē Ivo.

Kaut gan pagaidām par  konkrētiem plāniem attiecībā uz nākamo rallija gadu sportisti vēl īsti runāt nav gatavi, ir skaidrs, ka  Mārtiņš Svilis un Ivo Pūķis  ir noskaņoti optimistiski  un noteikti būs redzami arī 2015.gada rallija trasēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *