Jūnijs 4rati.lv Rallija kalendārā: Jānis Vorobjovs un Andris Mālnieks

Jūnijā 4rati.lv rallija kalendārā – šī gada N4 klases čempionu Jāņa Vorobjova/Andra Mālnieka ekipāža.

2014.gada sezona ekipāžai bijusi gana raiba, bet interesanta. Izcīnītas vairākas uzvaras – gan rallijsprintā “Alūksne”, gan Eiropas rallija čempionāta posma “Rally Liepāja” Production cup ieskaitē un N4 klasē, gan N4 klasē rallijā “Talsi”, gan 2WD Open klasē rallijsprintos “Kalnamuiža” un “Viduslatvija”, gan Lietuvā notikušā “300 Lakes Rally” kopvērtējumā.

Šķiet, visvairāk pārdzīvojumu gan paši sev, gan saviem līdzjutējiem sportisti sagādāja sezonu noslēdzošajā rallijā “Latvija”, kur pēc piedzīvotās pamatīgas avārijas sacensību sākumā līdz pat priekšpēdējam rallija ātrumposmam nebija skaidrs, vai Vorobjova ekipāžai izdosies nosargāt jau tikpat kā izcīnīto uzvaru čempionātā.

Tomēr intriga atrisinājās par labu Vorobjovam/Mālniekam un ekipāža Latvijas rallija 2014.gada sezonas apbalvošanas ceremonijā pēc septiņu gadu pārtraukuma atkal kāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena, kļūstot par čempioniem N4 klasē.

“Mēs nevaram pievilt savus fanus un atbalstītājus, tāpēc arī nākamajā gadā turpināsim startēt Latvijas rallija čempionātā, kur joprojām pārstāvēsim N4 klasi un šobrīd mums jau top pavisam jauns “Mitsubishi Lancer EVO X” rallija auto. Ja sanāks, droši vien piedalīsimies arī kādos rallijsprintos ar BMW”, atklāj ekipāžas stūrmanis Andris Mālnieks.

Iespējams,  Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks 2015.gadā startēs arī ārpus Latvijas, bet par to ekipāža sola informēt nedaudz vēlāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *