Grjazins šonedēļ startēs ledus sacīkstēs un dosies cīņā ar Lēbu

Rallija trasēs Latvijas komandu SRT pārstāvošais Vasīlijs Grjazins šonedēļ piedalīsies ledus sacīkšu seriāla “Trophee Andros” pirmajā posmā. Tajā gatavojas startēt arī Sebastjans Lēbs.

Čempionāta pirmais posms notiks 6. un 7. decembrī, Alpu kūrortā “Val Thorens”, Francijā.

Prestižajā “Elite 1” klasē startēs arī tādi zināmi braucēji kā pieckārtējais “Trophee Andros” čempions Žans-Filips Dairo, pasaules rallijkrosa čempionāta otrās vietas ieguvējs Tomass Heikinens un bijušais F1 pilots Olivjē Panī.

Lēbs šajās sacensībās startēs ar “Citroen DS3” automašīnu un pārstāvēs “Sainteloc Racing” komandu. Savukārt Vasīlijs Grjazins brauks ar “Renault Clio” un pārstāvēs “Sport Garage Sodemo” vienību.

“Elite 2” klasē startēs arī viņa jaunākais brālis Nikolajs Grjazins, kurš nākošgad iecerējis SRT vienības sastāvā ar “Peugeot 208 R2” piedalīties Latvijas rallija čempionātā.

Tikmēr Vasīlijs Grjazins 2015. gadā iecerējis startēt Eiropas rallija čempionātā, kur arī startēs ar SRT sagatavotu “Peugeot 208 R2”, cīnoties par titulu “Junioru” klasē. Tāpat viņš plāno piedalīties vairākos Latvijas rallija čempionāta posmos ar “Subaru Impreza WRX STi”, cīnoties jaunajā pilnpiedziņas standartauto klasē “Baltic Open”. Papildus tam plāns ir debitēt rallijkrosā, kur Grjazins startēs pilnpiedziņas klasē “RX Lites”. Tiesa, vēl nav zināms, cik sacīkstēs viņš brauks šajā autosporta disciplīnā.

“Trophee Andros” sezona notiks septiņu posmu ietvaros dažādās ledus trasēs un noslēgsies 7. februārī.

Info un foto: tropheeandros.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *