LAF standarta automobiļu komisijas biedru pilnsapulce 9.novembrī

Info: Dace Janova, LAF SAK preses sekretāre

Sestdien, 9.novembrī, viesnīcā ABC Šampētera ielā 139a  notiks LAF standarta automobiļu komisijas  (SAK) biedru pilnsapulce, kurā gan uzklausīs tagadējās Standarta automobiļu komisijas ziņojumu par padarīto, gan ievēlēs SAK vadītāju un padomi.

Vakar LAF SAK padomes sēdē tika pieņemts lēmums apstiprināt trīs kandidātus, kas pretendēs uz ievēlēšanu SAK Padomes priekšsēdētāja amatā.

Bez patreizējā ilggadējā SAK vadītāja Jura Mūrnieka, savas kandidatūras ir pieteikuši arī  Gatis Krastiņš un Normunds Vuguls. Katram no viņiem pilnsapulcē paredzētas 20 minūtes, lai iepazīstinātu klātesošos ar sevi un savu redzējumu uz Standarta automobiļu komisijas turpmāko darbu.

Jāatgādina, ka sapulce ir lemttiesīga, ja tajā piedalās vairāk nekā puse no SAK biedriem, kas atbilst Standarta automobiļu komisijas nolikuma 3.4 punktā minētajiem kritērijiem, tādēļ visi Standarta automobiļu komisijas pārziņā esošo sporta veidu dalībnieki un interesenti tiek aicināti apmeklēt sapulci un ar savu balsojumu piedalīties lēmumu pieņemšanā.

Pilnsapulces darba kārtība – šeit.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *