Uz starta Rally Talsi piecas PROSPEED mašīnas

Info: PROSPEED
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

18. un 19. maijā Talsos norisināsies Latvijas Rallija čempionāta ceturtais posms –  Rally Talsi.  PROSPEED komandai Talsu rallijs vienmēr ir bijis īpaši tuvs, jo šīs apkārtnes ceļi un to segums ir labi pazīstami.

Šoreiz no PROSPEED darbnīcas startēs kopā piecas sporta mašīnas (divas no tām brauks kā drošības auto). Ar piekto starta numuru startēs Aivis Egle/Andis Dauga (Mitsubishi Lancer Evo X), patreizējie Latvijas rallija čempionāta N4 klases līderi. Ar 46. un 47. starta numuru startēs attiecīgi Aleksandrs Posadskis /Sergejs Mokrovs ar  Mitsubishi Lancer Evo VII un Grigorijs Vasiļevskis/ Ain Heiskonen  (Mitsubishi Lancer Evo IX).

„Rallijs būs garš un ātrumi šajos ceļos ir lieli, tas savukārt nozīmē pastiprinātu slodzi uz mašīnas mezgliem un prasa nepārtrauktu ekipāžas koncentrēšanos”, Talsu ātrumposmus komentē Aivis Egle.

„Tehnika ir pārbaudīta un gatava startam, dažas dienas pirms rallija veicām testus, lai atsvaidzinātu  braukšanas nianses. Piektdien piedalīsimies arī iesildīšanās ātrumposmā, veicot pēdējos regulējumus automašīnai atbilstoši ceļu segumam un tad jau sestdien  – gāzi grīdā!”, stāsta Aivis Egle.

 „Liels prieks par rallija auto rūkoņas atgriešanos Talsu pilsētas ielās, kur mums kā sportistiem ir interesanti un aizraujoši braukt, un skatītāji klātienē var sekot līdzi rallija norisei. Šajos ātrumposmos vairāk var zaudēt, nekā iegūt, tomēr tas neļauj arī atslābināties, jo rallija beigās katra sekunde var būt ļoti vērtīga.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *