KTSK Ziemas kausa 2009/2010 2.posms aizvadīts

Info: motorsport.lv
Foto: Lauris Peskops (Go4speed.lv)

„KTSK Ziemas Kausa” otrais posms Kuldīgā, „PALSAMS” trasē sagādāja divas uzvaras Andrim Zavickim. Andris izcīnija uzvaras abās priekšpiedziņas klasēs (RWD ar un bez radzēm). Klasē 4WD ar radzēm posmā uzvara Jānim Ivanovskim, savukārt 4WD bez radzēm pārsteigumu sagādāja Andris Ušakovs. RWD klasēs uzvarētāji nemainījās, jo abās pirmās vietas ieguva tie paši, kas pirmajā posmā – Gundars Tīdmanis (RWD bez radzēm) un Nauris Klāviņš (RWD ar radzēm).Dāmu klasē uzvarēja Laila Dracmane, savukārt komandu vērtējuma godalgu ieguva SLTeam.

Posms pulcēja ap 100 dalīnieku. Tā kā posms tika aizvadīts skaistā dienā, viegli atrodamā vietā, bija ieradušies arī prāvs skatītāju skaits.

Tāpat kā pirmajā posmā, arī šīs trases saimnieki bija labi piestrādājuši un bija izveidota ļoti interesanta trase ar ļoti dažādiem elementiem.

Lielākais dalībnieku skaits bija pieteikušies priekšpiedziņas klasē bez radzēm (FWD bez radzēm), kurā otro reizi uz pjedestāla un šoreiz pirmā pakāpiena kāpa Andris Zavickis (Golf II,Kuldīga). Otrais klasē Aivo Gailītis (Golf II, Kuldīga), aiz sevis, ar tādu pašu punktu summu, taču ar otrā braucienā iegutu sliktāku pozīciju, atstājot Sandi Laukšteinu (Golf III, Talsi). Klasē priekšpiedziņām ar radzēm ātrākie gandrīz tie paši – pirmais Andris Zavickis (Golf II, Kuldīga), otrais Sandis Laukšteins, trešais šoreiz Jānis Ikers (Golf II/Kuldīga).

Aizmugures piedziņas klasē (RWD) bez radzēm ātrākais atkal bija Gundars Tīdmanis (BMW,Kuldīga), otrais Jānis Ivanovskis (BMW,Kuldīga), trešais Aigars Tīdmanis (BMW,Kuldīga). Arī RWD ar radzēm ātrākais braucējs nemainīgs – Nauris Klāviņš (BMW, Roja), otrais Aigars Tīdmanis (BMW, Kuldīga), bet trešais Gatis Orlovs (BMW,Dobele).

Viss interesantāk vērojamās, protams, bija pilnpiedziņas klases. Pilnpiedziņas (4WD) klasē ar radzēm startēja 20 dalībnieki. Ātrākie šajā klasē izrādījās brāļi Ivanovski. Pirmais Jānis Ivanovskis (BMW, Kuldīga), otrais Mārcis Ivanovskis, savukārt trešais Raivis Balodis (Audi, Ventspils). 4WD klasē bez radzēm ātrākais Andris Ušakovs (EVO 9, Rīga), otrais Jānis Ivanovskis (Audi,Kuldīga), trešais vecmeisters Ainars Eikerts (EVO 9, Tukums).

Komandu ieskaitē šoreiz cīņā iesaistījās vairākas komandas, taču uzvaru izcīnija MDT.

Visi rezultāti un braucienu laiki tiks ievietoti www.motorspot.lv ! Foto pieejami go4speed.lv, video MooeLV un Go4speedLV YouTube profilos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *