Aivis Egle uz Talsiem dosies ar jaunu stūrmani

Info: Didzis Eiduks
Foto: Dace Janova (Fotoaģentūra “4rati”)

R-evolution Racing Team ir gatavi cīņai par uzvaru rallijā „BTA Talsi 2011“, kas norisināsies 14. un 15. maijā Talsu pilsētā un tās apkaimes ceļos. Rallija organizatori pamatīgu darbu ieguldījuši, lai uz starta dotos daudzas interesantas un spēcīgas ekipāžas no dažādām valstīm. R-evolution Racing Team uz Talsiem arī sarūpējuši jaunumus. Uz startu dosies jauns tandēms – Aivis Egle (pilots) un Andis Dauga (stūrmanis). Jaunizveidotā ekipāža uz Talsiem dosies ar mērķi pacīnīties par goda pjedestālu.

Šis mērķis ir diezgan pamatots, jo ekipāža ir aizvadījusi vairākas treniņu sesijas, gan ar treniņu auto, gan ar sacīkšu auto.

Uz Talsiem mūsu ekipāža ir sagatavojusies pietiekami, lai cīnītos par goda pjedestālu,” iesāk Aivis Egle (pilots), „esam strādājuši gan pie stenogrammas, gan pie tehniskiem regulējumiem. Mūsu sacīkšu auto ir ticis pie dažām jaunām detaļām, kas noteikti palielinās mūsu ātrumu gaidāmajās sacensībās. Noskaņojums ir ļoti labs un cīnīsimies par uzvaru līdz pēdējiem rallija metriem. Gaidāma pietiekoši interesanta konkurence, kas mūsu ekipāžai viennozīmīgi dos stimulu braukt pietiekoši ātri.

Uz doto brīdi R-evolution Racing Team ekipāža sezonas kopvērtējumā atrodas godpilnajā 3.vietā N4 grupā. LRČ sezonas 3.posms uz starta pulcējis pavisam 99 ekipāžas. Gaidāma aizraujoša cīņa par uzvaru, jo šogad uz Latviju ieradīsies citu valstu čempioni. R-evolution Racing Team ekipāža Aivis Egle/Andis Dauga centīsies iepriecināt savus atbalstītājus un fanus, izcīnot kārtējos punktus N4 grupas ieskaitē.

Savā ziņā rallijs „BTA Talsi 2011″ ekipāžai Aivis Egle un Andis Dauga ir kā mājas rallijs, jo abi sportisti dzīvo netālu no „BTA Talsi 2011″ rallija centra – Talsu pilsētas.

Andis Dauga (stūrmanis) pirms gaidāmā rallija: „Ar autosportu esmu uz „Tu”, jo pieredzi esmu guvis, piedaloties gan autokrosa sacensībās, gan rallija sacensībās kopā ar A.Farenhorstu. Jau pirmajos kilometros, kad kopā ar Aivi uzsākām treniņu sesijas, sapratāmies tīri labi un bija skaidrs, ka mūsu sadarbība turpmāk varētu sagādāt augstvērtīgus rezultātus. Esmu gandarīts par to, ka īsā laika posmā esmu veiksmīgi iekļāvies šajā komandā. Centīsimies visi kā viens sasniegt šī sporta veida augstākos mērķus.

R-evolution Racing Team ekipāža A.Egle un A.Dauga rallijā „BTA Talsi 2011″ uz starta dosies ar 15-to numuru.

Sportistus atbalsta: IT kompānija – Tieto, Uzņēmums – AMG Eksports, Kokapstrādes uzņēmums – Aļni AS, Inženieru kompānija – Prospeed, Riepu tirdzniecība – Latakko, Autosporta interneta veikals – RALLYstore.eu un citi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *