Startē virtuālā rallija seriāls RBR.LV “Challenge Cup 2024”

Kad rallija sezona jau tikpat kā beigusies un laiks līdz pirmajām nākamā gada sacensībām šķiet tik ļoti ilgs, šo starpsezonas klusumu ir iespējams aizpildīt, piedaloties virtuālajās rallija sacensībās.

Jau pavisam drīz startē RBR.LV “Challenge Cup 2024” seriāls un tā organizatori sola gan aizraujošas sacīkstes, gan pamatīgus izaicinājumus dalībniekiem.

“Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis braucējs vai tikko sperat pirmos soļus virtuālajā rallijā, šī kausa izcīņa būs lieliska iespēja izpaust savu talantu un cīnīties ar labākajiem”, apgalvo seriāla veidotāji.

RBR.LV “Challenge Cup 2024”  kausa izcīņa dos iespēju izaicināt sevi un izjust azarta un adrenalīna devu, startējot ar leģendāriem auto, ko piedāvā Richard Burns Rally. Lai gan sacenšamies virtuālajā vidē, kaislība un azarts katrā ātrumposmā ir tikpat īsti kā jebkurā reālā rallijā.”

Stāsta sacensību organizatori: “Katrā no 5 posmiem tiks izmantota cita automašīnu klase – sākot no Rally4 līdz jaudīgajām WRC 2.0 mašīnām. Dalībniekiem būs iespēja mēroties meistarībā daudzveidīgos sacensību posmos ar atšķirīgu segumu un laikapstākļiem, katrs posms sastāvēs līdz pat 8 ātrumposmiem, kuru kopējais garums nepārsniegs 60 km.

Dalībnieka viena sliktākā posma rezultāts netiks ņemts vērā sezonas kopvērtējumā. Turklāt, katrā posmā pastāvēs “Power stage” iespēja, kur dalībniekiem beidzamajā ātrumposmā būs iespēja iegūt papildus punktus”.

“Sezonas trīs labākie dalībnieki saņems balvas no organizatoriem. Savukārt tie, kas ierindosies 4.-20. vietā, piedalīsies īpašā sezonas noslēguma izlozē ar laimes ratu, kur būs iespēja laimēt pārsteiguma balvas no viena no mūsu kausa izcīņas atbalstītāja ‘NO FEAR’.”

Mājas lapas www.rbr.lv sadaļā “Kā piedalīties” ir atrodama visa būtiskākā informācija, lai veiksmīgi startētu sacensībās.

Ja palicis vēl kas neskaidrs, “Challenge Cup” organizatori aicina sazināties WhatsApp grupā vai RBR.LV Facebook lapā.

Nolikums un visa pārējā informācija par kausa izcīņu meklējami šeit: https://www.rbr.lv/challenge-cup/.

Pirms starta virtuālā rallija kausa veidotāji piedāvā izlasīt arī ”Challenge Cup” mini žurnālu, kur atrodama arī noderīga informācija par pirmo posmu: https://site-884760.mozfiles.com/files/884760/Challenge_cup_lasamviela.pdf

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *