Minirallija sezona sākas Gulbenē

Nu jau tradicionāli minirallija sezona tiek atklāta ar sacensībām “Gulbis” un arī šogad tas 8.jūnijā norisināsies Gulbenes apkārtnes ceļos.

Kopā dalībniekiem būs iespēja mēroties spēkiem sešos grunts ātrumposmos, kuru kopējais garums pārsniegs 23 km un kopējais minirallija trases garums būs 176 km.

Sacensību vadītājs Jānis Sniedzāns: “Lielākā daļa “Gulbja” ātrumposmu minirallija dalībniekiem būs pazīstami no iepriekšējiem gadiem, tomēr esam ierastajā trasē veikuši arī izmaiņas.”

ERST Finance minirallija “Gulbis” centrs būs izvietots Gulbenē, Kļavu ielā 30.  8.jūnija rīta pusē  dalībnieki veiks nepieciešamās administratīvās un tehniskās pārbaudes, kā arī iepazīsies ar trasi. Uzreiz pēc “Gulbja” atklāšanas  13:00, ekipāžas dosies ātrumposmos un dienas noslēgumā sacensību uzvarētāji tiks sveikti apbalvošanas ceremonijā, kas norisināsies Gulbenes centrālajā skvērā.

Pieteikšanās minirallijam “Gulbis 2024” notiek interneta vietnē www.minirallijs.lv, turpat var iepazīties arī ar visiem sacensību dokumentiem.

ERST Finance minirallijam “Gulbis” jau pieteikušies tuvu 40 dalībniekiem un šogad jau esošās ieskaites grupas papildina jaunizveidotā “Studentu” klase. Te par samazinātu dalības maksu savus spēkus trasē arr vientilta piedziņas automašīnām varēs izmēģināt jaunieši vecumā no 18-23 gadiem bez iepriekšējas pieredzes autosportā.

Jāpiebilst, ka pirms sezonas sākuma jaunie braucēji ir aicināti uz minirallija dienu 18.maijā Ropažos, kur varēs apgūt gan veiksmīgiem startiem nepieciešamās teorētiskās zināšanas, gan piedalīties treniņā.

 

Sacensības “Gulbis” organizē Gulbenes Auto-moto sadarbībā ar Gulbenes novada pašvaldību un  LAF Standarta automobiļu komisiju.

Miniralliju “Gulbis” atbalsta: ERST Finance,  “Avoti”, “Ramirent”, SIA “Kopa”, SIA “Ravita 27”, “SDK”, “Sendija”, z/s “Aizpurieši”, “Grantiņi 1”, “Ķelmēni”, informatīvo atbalstu nodrošinās Radio TEV, “Dzirkstele” un 4rati.lv.

Info: Minirallija “Gulbis 2024” preses sekretāre Dace Janova

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *