Zināmi visi Seska/Franča ekipāžas pretinieki Čīles WRC posmā

Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Šīs nedēļas nogalē WRC cīņas turpināsies ar posmu Grieķijā, bet tikmēr publiskots dalībnieku saraksts uz sezonas aiznākamajām sacensībām Čīlē, kur pie “Rally1” auto stūres atgriezīsies Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža.

Pasaules čempionāta 11. posmā “Rally Chile Biobío” dalību apstiprinājušas 45 ekipāžas. No tām deviņas startēs ar “Rally1” hibrīda mašīnām.

“Toyota” komanda uz sacensībām pieteikusi arī abus nepilnās slodzes braucējus Sebastjēnu Ožjē un Kalli Rovanperu, līdz ar ko cīņa par uzvaru solās būt jaudīga. Ožjē šobrīd pavērušās izredzes devīto reizi uzvarēt čempionāta kopvērtējumā, līdz ar to viņš startēs visos atlikušajos posmos, lai gan sākotnēji tas nebija plānots. “Hyundai” vienība uz Čīles posmu sastāvā pieteikusi Esapeku Lapi, kurš arī neaizvada pilnu sezonu.

Sesks/Francis punktus izcīnīja abos iepriekšējos WRC posmos, kuros startēja. Polijā ar mašīnu bez hibrīda tika sasniegta piektā vieta, bet Latvijā jau ar hibrīda mašīnu sportisti bija trešie, taču tehniskas problēmas noslēdzošajā ātrumposmā atmeta mājiniekus uz septīto pozīciju.

“Rally Chile Biobío” norisināsies no 26. līdz 29. septembrim. Piektdien un sestdien notiks pa sešiem, bet svētdien – vēl četri grants ātrumposmi. To kopējais garums būs 306.7 kilometri.

Čīles posma dalībnieki “Rally1” kategorijā:

Pilns dalībnieku saraksts >>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *