Grieķijas WRC posmā ‘M-Sport Ford’ komandā atgriezīsies Serderidis

Foto: Vladislav Maschl

Pasaules rallija čempionāta nākamajā posmā, kas norisināsies Grieķijā, “M-Sport Ford” komandas rindās pie “Rally1” auto stūres atgriezīsies Džourdans Serderidis.

Pagājušās sezonas beigās Serderidis paziņoja, ka noslēdz karjeru WRC vadošajā klasē, lai turpmāk sniegtu atbalstu Greguāram Munsteram, kurš šogad komandā startē visos posmos. Tomēr arī pats Serderidis šogad jau startēja ar “Ford Puma Rally1 Hybrid” automašīnu posmā Kenijā, kur guva devīto vietu. Savukārt Montekarlo rallijā 60 gadus vecais grieķu pilots sezonas sākumā sēdās pie “Volkswagen Polo GTI R5” stūres.

Serderidis paziņojis, ka piedalīsies arī savā māju posmā “EKO Acropolis Rally”, kas norisināsies no 5. līdz 8. septembrim, lai iepriecinātu tūkstošiem vietējos līdzjutējus. Šis viņam būs jau septītais starts Akropoles rallijā. Trīs reizes viņš tajā startējis pasaules čempionāta un trīs reizes Eiropas čempionāta ietvaros.

Gaidāmajās sacensībās trīs dienās būs jāaizvada 15 ātrumposmi, kuru kopējais garums būs 306 kilometri. Šobrīd dalībnieku saraksts vēl nav publiskots.

Izmantotie resursi:
www.rallye-sport.fr

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *