Lēbs aizvadīs ralliju eksotiskajā Gvadalupes salā

Foto: Motorsport.com

Leģendārais pilots Sebastjēns Lēbs apstiprinājis dalību eksotiskajā Gvadalupē no 7. līdz 9. jūnijam gaidāmajās sacensībās “Rallye National des Grands-Fonds”, kas viņam būs pirmais tradicionālais rallijs šajā sezonā.

Lēbs uz starta stāsies ar “Škoda Fabia Rally2 evo” automašīnu un būs neapšaubāms favorīts uz uzvaru. Stenogrammu lasīs Lēba dzīvesbiedre Lorēna Gudija, ar kuru kopā tika gūtas uzvaras pērn Portugāles “Azores Rallye” un Francijas “Rallye National Charlemagne-Golden Palace”. Tie arī bija vienīgie ralliji, kuros pagājušajā gadā Lēbs startēja.

“Rallye National des Grands-Fonds” notiks Francijas aizjūras reģiona salā Gvadalupē, kas atrodas 240 kilometrus no Meksikas piekrastes. Rallijs risināsies no piektdienas vakara līdz svētdienai. Pirmajā dienā tiks veikti četri, otrajā septiņi, bet trešajā dienā vēl seši ātrumposmi. Tie notiks pa asfalta ceļiem, bet kopējā distance būs virs 126 kilometriem.

“Nesen man bija iespēja atklāt Gvadalupi,” stāsta Lēbs. “Uzzināju, ka šī ir ļoti jauka vieta. Redzēju arī, ka tur ir lieliski ceļi, turklāt daudz autosporta entuziastu. Tāpēc esmu gandarīts doties uz turieni, lai startētu rallijā.”

Uz starta gatavojas stāties 35 ekipāžas.

Izmantotie resursi:
www.rallit.fi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *