Baldiņš un Nitišs turpina dalību “RallyX Nordic” seriālā

Foto: Facebook.com/ReinisNitissOfficial

Šajā nedēļas nogalē “OuluZone” trasē Somijā tiek aizvadīts “RallyX Nordic” seriāla nākamais posmu komplekts – piektā un sestā sacīkste. Uz starts “Crosscar” klasē arī Latvijas braucēji Ronalds Baldiņš un Reinis Nitišs.

Somijas posmiem “Crosscar” klasē pieteikušies 14 dalībnieki, taču prakse rāda, ka realitātē dalībnieku varētu būt arī vairāk – to parādās pirmie sestdienas cīņas protokoli un dalībnieku saraksti. Pirms šī posma Reinis kopvērtējumā ir ceturtais, bet Ronalds septītais 32 startējušo braucēju kompānijā. Abi iepriekšējos posmos bijuši pjedestāla pozīciju tīkotāji, trešajā posmā Hēljesā Baldiņš sasniedza latviešu augstāko rezultātu – otro vietu.

No kroskāru klases kopvērtējuma vadošā desmitnieka Somijas sacīkstei nav pieteikts vienīgi piektajā vietā esošais Sebastjans Enholms – visi pārējie līderi ir gatavi turpināt cīņu par kopvērtējuma uzvaru.

Arī “Supercar” salonauto klase pulcē šīs sezonas vadošos braucējus, tostarp pasaules čempionu Johanu Kristofersonu, Niklāsu Gronholmu un citus.

Izmantotie resursi:
www.autocross.lv