Vorobjovs/Pūķis startēs Ukrainas rallijā “Galicia 2018”

Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Jau šīs nedēļas nogalē tiks atklāta rallija sezona Ukrainā, un pirmajās šī gada sacensībās “Rally Galicia 2018” nolēmis startēt arī Jānis Vorobjovs ar savu komandu “Vorobjovs Racing”.

“Rally Galicia 2018” būs Ukrainas rallija čempionāta pirmais posms, kura ietvaros notiks arī pirmie divi Karpatu kausa posmi.

Sacīkstes sāksies piektdien, 4. maijā, kad tiks veikti pirmie divi superspeciālie ātrumposmi Truskavecas pilsētas ielās, sestdien, 5. maijā notiks četri ātrumposmi, bet svētdien, 6. maijā – atlikušie četri. Ātrumposmi risināsies pa grants ceļiem, bet to kopējais garums sastādīs 143 km. Kopā ar pārbraucieniem rallija distance būs 275 km.

Šogad 16. reizi notiekošajā “Rally Galicia” ar trim ekipāžām uz starta izies “Vorobjovs Racing” komanda. Jānis Vorobjovs un Ivo Pūķis ziemas sezonā izmantoto “BMW M3” nomainīs pret pilnpiedziņas “Mitsubishi Lancer Evo X”, tāpat uz starta stāsies Ards Ķiņķeris un Didzis Kalnietis ar “Renault Clio”, kā arī Viktors Ļeontjevs un Igors Ļeontjevs ar “BMW M3”.