Cēsu ielās notiks “Vidzemes Ziemas autosprinta kausa” finālposms

Foto: Dace Janova, 4rati.lv

“Vidzemes Ziemas autosprinta kausa 2017/2018” noslēdzošajā, ceturtajā posmā jau šajā sestdienā, 24.februārī pa Cēsu ielām izveidotajā trasē noskaidrosies kopvērtējuma līderi un Cēsu ielu ātrākie.

Dalībnieki, kuri var piedalīties ar savu ielas vai sporta auto, dosies 2,5 km garā ātrumposmā, kurš izveidots pa Cēsu ielām, līdzīgi kā “Cēsu Ziemas autosprinta kausā 2017”. Šī ir lieliska iespēja ar savu auto legāli “izgāzt” pa ielām. Trase šobrīd ir pilnībā klāta ar sniega kārtiņu, grunts sekcijās zem sniega ir ledus.

Dalībnieki tiks sadalīti astoņās dažādās klasēs – tās būs FWD, RWD, 4WD (klases automašīnām ar ielas bezradžu riepām), FWD-R, RWD-R, 4WD-R (klases automašīnām ar ielas radžu riepām), kā arī Junioru un Dāmu klase. Junioriem līdz 18 gadiem un dāmām būs draudzīgāka dalība maksa.

Reģistrācija internetā jau ir sākusies – http://ej.uz/vzak_4regist
4. posma nolikums – http://ej.uz/vzak_4nolik

24. februārī Ata Kronvalda ielā 7 plkst. 7:00 sāksies dalībnieku reģistrācija un auto tehniskā pārbaude.

Visas dienas garumā darbosies arī bufete, kur būs iespējams paēst siltas pusdienas, vai vienkārši iemalkot kādu siltāku dzērienu. Arī skatītāji ir laipni aicināti apmeklēt sacensības, pirmā brauciena starts paredzēts plkst. 10:30. Atgādinām ievērot drošības prasības un apsargu norādījumus.

Sacensības atbalsta – Cēsu novada pašvaldība, “SARSAUTO”, “PRINTMii”, “www.auto-instrumenti.lv”, “Parts4you.lv”, “Metālupasaule”, “Tolmets Vidzeme”, “Svētavots”, “SINHRO-C”, “Juveks V”, “Studio Pizza”, “Vecpilsētas Kebabs”, “Vinetas un Allas Kārumlāde”, “Cēsu Maize”, ”Solo”, “Dankers & Partneri”, “Ewart Woods”, ziedu salons ”Lauma”, Ažiņa komercfirma ”Markets”, “Combi Logistics”, “Monster energy”. Informatīvais atbalsts – www.4rati.lv