“Motorsport.lv” Ziemas kausa jaunā sezona startēs janvārī

Foto: Motorsport.lv

Tuvojoties ziemai, “Motorsport.lv” vēlas paziņot par izmaiņām ierastajā Ziemas kausa posmu norisē, kā arī vēlas informēt dalībniekus par Vasaras kausa apbalvošanu.

Ziemas kauss arī 11. sezonā notiks piecu posmu formātā. Iepriekšējos gadus “Motorsport.lv” sacensības uzsāka Otrajos Ziemassvētkos, taču šogad organizatori izlēmuši lauzt tradīciju un Ziemas kausa norises sākumu pārcelt uz janvāri. Ar cerību uz sniegotiem laikapstākļiem un lielu dalībnieku atsaucību, pirmais posms gaidāms janvāra sākumā. Pavisam drīz tiks publicēti Ziemas kausa jaunumi. Tie skars gan kalendāru, gan atbalstītājus, gan balvu fondu.

Vasaras sezonas apbalvošana norisināsies Ziemas kausa pirmā posma ietvaros. Apbalvošana notiks ņemot vērā kopvērtējuma rezultātus pēc notikušajiem trīs posmiem. Šajā sezonā Vasaras kauss noticis trīs dažādās autosporta cienītājiem zināmās vietās – Rudbāržu, Vecpils un CVS trasēs. Dažādu apstākļu dēļ organizatori nolēma noslēgt sacensības ar trešo posmu. Neskatoties uz šo vēsti, organizatori vēlas teikt lielu paldies tiem dalībniekiem, kuri cīnījās par uzvaru un piedalījās “Motorsport.lv” rīkotajos posmos.

Ziemas kausu organizatori sagaida ar jaunumiem un papildinājumiem, lai posmus padarītu pēc iespējas aizraujošākus kā skatītājiem tā dalībniekiem.

Izmantotie resursi:
www.motorsport.lv