Nitišs, Bakeruds un “LMT Autosporta Akadēmija” aicina uz autošovu lidostā “Spilve”

Sestdien, 16.augustā, visi interesenti ir aicināti uz vēsturisko pilsētas lidostu “Spilve” (Rīgā, Daugavgrīvas ielā 140), kur ar krāšņu pasākumu programmu tiks atzīmēta lidostas 60 gadu jubileja.

Šī pasākuma ietvaros notiks auto moto šovs „Ready to Race All Motorsport Stars”, kurā tuvāk varēs iepazīties arī ar „LMT Autosporta Akadēmijas” rallija komandu, kā arī pasaules rallijkrosa čempionāta komandas “Olsbergs MSE” braucējiem Reini Nitišu un Andreasu Bakerudu.

“LMT Autosporta Akadēmijas” stendā būs lieliska iespēja satikt komandas sportistus – Ralfu Sirmaci ar stūrmani Māri Kulšu, kā arī Kristapu Feldmani ar stūrmani Andri Velmi, un uzdot viņiem visus interesējošos jautājumus gan par ralliju, gan par sportistu ikdienu. Tāpat būs iespēja pamēģināt, kādas ir sajūtas iekāpjot īstā sporta automašīnā “Ford Fiesta R2” un pašiem izbaudīt autosportu virtuālajā pasaulē. Ātrākos gaidīs pārsteiguma balvas no “LMT Autosporta Akadēmijas”!

Komandas faniem būs iespēja iegādāties “LMT Autosporta Akadēmijas” fanu atribūtiku un iegūt autogrāfus no sportistiem uz speciāli sagatavotām informatīvajām foto kartiņām. Jau šobrīd visiem ir iespēja piedalīties komandas sagatavotajā konkursā un laimēt iespēju “Lidostai Spilve 60” svētku ietvaros doties adrenalīna pilnā braucienā ar “Ford Fiesta R2”, kopā ar kādu no “LMT Autosporta Akadēmijas” pilotiem. Vairāk informācijas par konkursu meklē “www.autoakademija.lv”.

“Ready to Race All Motorsport Stars” īpašais viesis būs Reinis Nitišs – 2013. gada Eiropas rallijkrosa čempions “Super 1600” klasē, viņš šobrīd ir arī viens no galvenajiem pretendentiem uz pasaules rallijkrosa čempiona titulu. Kopā ar Nitišu “Spilvē” viesosies arī “Olsbergs MSE” komandas pārstāvis – norvēģis Andreas Bakkeruds, kurš 2013. gadā izcīnīja divas uzvaras Eiropas rallijkrosa čempionātā “SuperCar” klasē Zviedrijā un Francijā un kopvērtējumā sacensību sezonu noslēdza ceturtajā vietā.

Lidostu “Spilve” apmeklēs arī Seno spēkratu salidojuma “Rīga Retro 2014” dalībnieki, un šeit būs iespējams apskatīt vairāk nekā simt seno automobiļu un motociklu, no kuriem daudzi būs patiesi unikāli, reti sastopami eksemplāri. Pirmo reizi plašākai publikai tiks izrādīts profesionāli restaurētais 1931. gada BMW DA4, kā arī visvecākais “Vintage” klases automobilis – 1923. gada “Oldmobile”. Tāpat skatītājiem būs iespēja novērtēt daudzkārtēju elegances konkursu uzvarētāju – 1960. gada “Cadillac Series 62 Convertible”. Bagātīgi pārstāvēts būs 20. gadsimta 20. un 30. gadumijā būvēto spēkratu klāsts, kā arī pēckara Rietumeiropā un ASV ražotie automobiļi un, protams, padomju klasika.

Lidostas “Spilve” teritorijā būs iekārtotas teltis faniem, atrakcijas bērniem, notiks dažādi konkursi, intervijas ar sportistiem un spēkratu īpašniekiem, kā arī varēs doties ekskursijās pa lidostas ēku, kas apmeklētājiem būs atvērta no plkst. 10 līdz 18. Visi sarīkojumi svētku laikā – bez maksas.

Info: LMT Autosporta Akadēmija / Lidosta “Spilve”
Foto: Publicitātes

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *