Karpati un „Aleksandrov Rally” aicina ciemos Latvijas sportistus

Info: Dace Janova, www.4rati.lv
Foto: xado.info

No 16.līdz 18.augustam Ukrainā, Černovcu apgabalā norisināsies „Aleksandrov Rally”, apvienotais Eiropas kausa izcīņas posms, kā arī Krievijas un Ukrainas rallija čempionātu sacensība. Rallija organizatori aicina Latvijas sportistus piedalīties šajā sacīkstēs.

Kāpēc būtu jāpiedalās šajā sacensībā, vai vismaz tā jāredz?

Pirmkārt jau, Eiropā nemaz nav tik daudz grants ceļu, kas izvietoti kalnu pārejās 110 metru augstumā virs jūras līmeņa – un tieši tāds ir ātrumposms „Šudrin”, kas vēsturiski ir šī rallija galvenais notikums.

Trīs dienās iepazīšanās un sacensību režīmā sportistiem jānobrauc 90 km grants ātrumposmu, savukārt līdzjutējiem būs iespēja redzēt 5-6 dažādus ātrumposmus.

Bez tam, kā apgalvo „Aleksandrov Rally” organizatori, Rietumukraina ir slavena ne tikai ar garšīgu ēdienu un komfortablām viesnīcām, bet arī ar  zemākajām cenām Eiropā. Tāpat degvielas cenas te nav no augstākajām, līdz ar to brauciens uz Bukovinu nemaz neizmaksās tik dārgi.

Un protams, pats galvenais – Karpati. Unikāli meži, ūdenskritumi, upes, ielejas, kalnu takas – tas viss ir tā vērts, lai atbaucot uz šo ralliju, aizkavētos te vēl pāris dienas.

Oficiālajā rallija mājaslapā www.aleksandrov-rally.com atrodama visa nepieciešamā informācija.

Sportistiem:
Visa dalībai rallijā nepieciešamā sacensību dokumentācija http://aleksandrov-rally.com/ru/competitors.html
Pastāvīgi atjaunota informācija virtuālo paziņojumu lapā  http://aleksandrov-rally.com/ru/competitors/virtualnoticeboard.html

Žurnālistiem:
Pagājušā gada „Aleksandrov Raly” fotogrāfijas un publikācijas http://aleksandrov-rally.com/ru/media.html
Online akreditācijas iespēja http://aleksandrov-rally.com/ru/media/akkrsmi.html– Iepriekšējo gadu rallija fotogalerijas http://aleksandrov-rally.com/ru/foto.html

Līdzjutējiem:
„Aleksandrov Rally” vēsture http://aleksandrov-rally.com/ru/history.html
Rallija gids un karte nokļūšanai no Kijevas līdz rallija centram http://aleksandrov-rally.com/ru/spectators.html
Iepriekšējo ralliju rezultāti un pieteikušos dalībnieku saraksts http://aleksandrov-rally.com/ru/results.html

Jautājumus par „Aleksandrov Rally” droši var uzdot Ukrainas rallija komitejas pārstāvim Vladimiram Ņekrasovam (nekrasov.rally@gmail.com).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *