Nedēļas nogalē norisināsies pirmā starptautiskā auto un moto sporta izstāde

Info: Juris Vītoliņš
Foto: Dace Janova (4rati.lv)

Sestdien, 23. martā, Olimpiskajā Skonto hallē visas dienas garumā norisināsies pirmā starptautiskā auto un moto sporta izstāde „READY TO RACE All Motorsport stars”, kurā piedalīsies visu autosporta un motosporta veidu pārstāvji – sportisti, komandas, sacensību organizatori un sporta kompleksu pārstāvji.

23. martā no plkst. 10.00 līdz 19.00 Olimpiskajā Skonto hallē izstādes apmeklētājiem būs iespēja klātienē satikt Latvijā pazīstamus auto un moto sportistus, nopietnākās un atzītākās sporta komandas un klubus, kuri demonstrēs savus jaunākos un sacensību starpsezonas laikā uzlabotos sporta auto un moto spēkratus.

Auto un moto sporta izstādē tiks pārstāvētas visas auto un moto sporta disciplīnas – rallijs, rallijspints, supersprints, autosprints, rallijkross, autokross, autošoseja, drifts, dragreiss, kartingi, minikarti, rallijreids, trofireids, motokross, moto frīstails, streetbike frīstails, skijorings, enduro, supermoto, motošoseja, triāls un treks-spīdvejs.

Izstādē piedalīsies šī brīža N4 klases līderis rallijā Aivis Egle, pirmā publiskā rallija komanda „ANB Autosports” ar unikālāko rallija automašīnu Latvijā, ātrākais R2 klases pilots un Okartes Autosporta Akadēmijas pārstāvis Ralfs Sirmacis, Pro drifta braucēji – divkārtējais Latvijas drifta un 2011. gada Austrumeiropas drifta čempions Jānis Eglīte, 2012. gada Austrumeiropas drifta vicečempions Gvido Elksnis, Latvijas 2012. gada drifta čempions Edmunds Ērglis. Izstādē satikt varēs arī ātrāko Latvijas daiļā dzimuma pārstāvi Karlīni Štālu ar Radical automašīnu, uzlecošo rallijkrosa zvaigzni Reini Nitišu ar jaunajai sezonai sagatavoto automašīnu, kā arī Krišjāni Cauni ar vēsturisko „Russo Baltic Racing Team” Jaguar automašīnu.

Klātienē būs apskatāms arī populārākā Latvijas moto frīstaila zvaigznes – Mārtiņa Aleksandroviča – motocikls, kā arī citi moto spēkrati, ko demonstrēs „Bruno Racing Team”, moto komanda „Dienvidu motoparks”, spīdveja klubs „Lokomotīve”, Agarska triāla klubs, Moto triāla skola un citi.

Tāpat izstādes apmeklētāji varēs labi pavadīt laiku vērojot prezentācijas, dažādus šovus, modes skates, piedalīties interesantos konkursos un aktivitātēs, kā arī klausīties labu mūziku populāru DJ izpildījumā.

Ieeja biļete pieaugušajiem maksās Ls 2,50, bērniem ieeja bez maksas. Ieejas biļetes būs pieejamas izstādes norises dienā Olimpiskās Skonto halles kasē Rīgā, Emīla Melngaiļa ielā 1a. Uzrādot Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) vai Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) sportista licenci ieeja izstādē bez maksas.

Pateicoties Rīgas Domes atbalstam, skolēniem ieeja ir bez maksas, uzrādot skolēnu apliecību.

Pirmo starptautisko motoru sporta izstādi atbalsta Rīgas Dome un GARAGE Hard Lemonade.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *