“Saaremaa rally 2012” laikā ievainoti seši skatītāji

Info: go4speed.lv
Foto: Dace Janova (4rati.lv)

12. un 13. oktobrī Igaunijā norisinās tradicionālais Sāremā rallijs. Diemžēl otrās rallija dienas rīts Sāremā salā ir sācies traģiski. Pirmā dienas ātrumposma laikā skatītājos ir ieskrējusi ekipāža Nr.73 – Evgeny Rogov/Andrey Konovalenko. Cietuši vairāki skatītāji, to vidū vismaz viens latvietis.

Ceturtais Sāremā rallija ātrumposms sākās šorīt, 13. oktobrī, pl. 8.49. Kā ziņo aculiecinieki, automašīna pilnā ātrumā, nebremzējot, ir ietriekusies tieši skatītājos. Cietuši aptuveni pieci skatītāji, no kuriem vismaz viens bijis latvietis.

Vieta, kurā noticis negadījums (pie tiltiņa), ir slavena un arī iepriekš Sāremā rallija laikā tajā bieži avarējuši sportisti. Tieši tāpēc tur vienmēr pulcējas ļoti daudz skatītāju, arī šoreiz.

Ātrumposms negadījuma dēļ tika apturēts un trasē nekavējoties devās ātrā palīdzība, kas nogādāja cietušos slimnīcā. Šobrīd nav zināms, cik smagi cietuši skatītāji. Rallijs turpinās.

Kā Go4speed informēja rallija Sāremā preses sekretārs Margus Kīvers, tad negadījumā pie Lassi tilta ir cietuši 6 skatītāji, starp kuriem bijis viens Latvijas iedzīvotājs (vīrietis). Visi cietušie ir nogādāti slimnīcā ar dažādiem ievainojumiem, taču neviens no tiem nav dzīvībai bīstams.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *