1000km Grand Prix Riga rallija šovā atkal uzvar Mārtiņš Svilis

Info, foto: Dace Janova (4rati.lv)

Nedēļas nogalē Biķernieku trasē notika izturības sacensības „1000km Grand Prix Riga”. Vienlaicīgi ar šo sacīksti norisinājās vairāki auto un moto izklaides pasākumi, tai skaitā  Biķernieku Motobola stadionā notiekošais Lāčplēsis Rallijšovs.

Rallijšovā startēja vairāki Latvijā labi zināmi rallija piloti – Mārtiņš Svilis, Aivis Egle, Jānis Dūcis, Valts Zvaigzne,  Miks Ernstons, Elviss Hermanis, Gints Bremze, Aleksandrs Grīva, Gatis Klemencis, kā arī ārzemju viesi – Sīms Plangi un Deivs Hollands.

Ātrākais no visiem izrādījās Mārtiņš Svilis, finālbraucienā par sekundi apsteidzot Jāni Dūci. Trešās vietas ieguvējs, igauņu rallija pilots Sīms Plangi no Dūča atpalika par 0,2 sekundēm.

Šī Mārtiņam Svilim ir jau trešā uzvara “1000 km Grand Prix Riga ” rallija šovā, jo arī iepriekšējos gados viņš te bija labākais, 2010.gadā atstājot aiz sevis Andi Neikšānu, bet pagājušajā gadā – Valtu Zvaigzni.

Latvijas rallija čempionāta kopvērtējumā Svilis/Aizsilnieks šobrīd atrodas A+ klases augstākajā pozīcijā, par 15 punktiem no viņiem atpaliek Staņislava Travņikova ekipāža.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *