Nedēļas nogalē – rallijs „Madona 2012”

Info, foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Rallijs „Madona 2012” šogad pārsteidz ar patiešām kuplu dalībnieku skaitu – sacensībām ir pieteikušās 120 ekipāžas.

Ar pirmo starta numuru trasē dosies igauņu ekipāža Georg Gross/Raigo Mõlder, otrais numurs Jānim Vorobjovam ar Guntaru Zicānu, trešais – Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals. Pirmajā desmitniekā kā piektie startēs arī Mārtiņa Sviļa/Aivja Aizsilnieka ekipāža, septītais numurs piešķirts Aivim Eglem/Andim Daugam.

No rallijsprinta ieskaitē startējošām ekipāžām pirmie brauks brāļi Bergmaņi ar 28.numuru, Gints Bremze/Toms Freibergs – 49., Mārtiņš un Andris Skakauski startēs ar piecdesmito numuru.

Rallijs „Madona 2012” šajā gadā notiks piektdien, 8.jūnijā un sestdien, 9.jūnijā. Svinīgā rallija atklāšana risināsies piektdien, 8.jūnijā Madonā, Saieta laukumā 1 pie Madonas novada domes ēkas un tā sākums ir paredzēts 14:30.

Pirmajā sacensību dienā notiks trīs ātrumposmi. Pirmo no tiem sportisti veiks vienu reizi, bet nākamais ātrumposms tiks braukts divas reizes. Pirmajā ātrumposmā pirmā automašīna dosies 15:13. Otrajā ātrumposmā pirmā rallija ekipāža startēs 17:16, savukārt pirmās dienas noslēdzošajam ātrumposmam starts ir paredzēts 17:37.

Otrajā rallija „Madona 2012” dienā sportistiem būs jāveic vēl seši ātrumposmi. Ceturtā ātrumposma, kurš atklās rallija otro dienu, starts ir paredzēts 10:28, bet piektajā ātrumposmā ekipāžas dosies 11:05. Pēc servisa parka apmeklēšanas, sestais ātrumposms sāksies 12:59, savukārt septītajā ātrumposmā pirmā mašīna tiks palaista 13:36. Tikmēr noslēdzošie divi rallija ātrumposmi sāksies attiecīgi 15:07 un 16:34. Rallija finišs ir paredzēts 17:05 Madonas centrālajā laukumā.

Rallija „Madona 2012” uzvarētāju apbalvošanas ceremonija plānota 20:30 Madonas pilsētas estrādē, bet noslēguma balle sportistiem un visiem rallija apmeklētājiem estrādē sāksies 22:00.

p.s.Informācija rallija stūrmaņiem – kā ierasts Latvijas rallija un rallijsprinta čempionāta posmos, rallija centrā „Smeceres silā”, saņemot sacensību dokumentus, būs iespējams iegādāties 4ratu stenogrammas pierakstu klades.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *