Citroen rūpnīcai šogad var pietrūkt C4 WRC automašīnas

Info: autosport.com
Foto: remoteservice.files.wordpress.com

Diezgan neapskaužamā situācijā nonākusi ”Citroen” rallija komanda, kura neveiksmes gadījumā var palikt bez „Citroen C4 WRC” automašīnām.

Šobrīd gan „Citroen”, gan „Ford” strādā pie jauno modeļu izveides. Šobrīd „Citroen” vairs neražo „Citroen C4 WRC” automašīnas, jo tās galvenais uzdevums – darbs pie „DS3 WRC” modeļa izveides. „Citroen” rallija komandas vadītājs Olivers Kesnels atzinis, ka viņu uztrauc mazais „C4 WRC” automašīnu skaits, kas rūpnīcai atlicis uz atlikušo sezonu.

Šobrīd „Citroen C4 WRC” automašīnas pasaules rallija čempionātā izmanto „Citroen” rūpnīcas komanda (Sebastiens Loebs un Dani Sordo), „Citroen Junior” komanda (Sebastians Ogērs un Kimi Raikonens), kā arī divas mašīnas pieder norvēģim Peteram Solbergam.

Kesnels atzīst, ka šogad WRC gribēja startēt Konrāds Rautenbahs un itālis Džidži Galli, taču „Citroen” gribot vai negribot bija spiesta atteikt, jo rūpnīcā vairs nav lieku „C4 WRC” automašīnu. Šobrīd rūpnīcā ir palikušas tikai rezerves mašīnas, kuras nepieciešamības gadījumā izmantos vadošie „Citroen” komandas piloti.

„Mēs bijām spiesti atteikt Rautanbaham un Galli,” saka Kesnels. „Ja kaut kas notiktu ar pašreizējām automašīnām, tad mēs nepaspētu laicīgi sagatavoties uz nākamo posmu. Šis ir „Citroen” un mēs gribam, lai viss notiktu visaugstākajā līmenī. Ceru, ka šogad vairs netiks iznīcināta neviena „Citroen C4 WRC” automašīna, jo savādāk mums būs problēmas. Protams, mēs rallijā gribam redzēt pēc iespējas vairāk „Citroen” automašīnas, un tas ir mans darbs. Ceru, ka viss būs labi.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *