Egle/Jerums Igaunijā ceturtie

Info: Didzis Eiduks

Šī gada 17. un 18.jūlijā tika dots starts Igaunijas rallija čempionāta posmam, sarežģītajam Dienvidigaunijas rallijam („LOUNA-EESTI Ralli 2009″), kurā startēja aptuveni 100 ekipāžas no Igaunijas, Somijas, Krievijas, Ukrainas un Latvijas. Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums izcīnīja 4.vietu gan absolūti, gan N4 grupā, pie tam līdz trešajai vietai pietrūka tikai 8 sekundes.

Ņemot vērā lielo pārtraukumu no iepriekšējās sacīkstes, rallija Talsi 2009, pirmās dienas abus ātrumposmus Egle/Jerums uzsāka ar rezervi, un dienas beigās bija 6.vietā N4 grupā un 9.vietā absolūti. Otrajā dienā ekipāža pamazām kāpināja tempu. Pēdējā ātrumposmā, kurš bija Igaunijas rallijiem netipiski garš – 26 kilometri, mūsu sportistiem izdevās uzrādīt ļoti labu rezultātu un pacelties uz ceturto vietu gan N4 grupā, gan absolūti.

Aivis Egle:„Pēc pirmās dienas bija skaidrs, ka īstais rallijs sāksies tikai gaidāmajos otrās dienas ātrumposmos. Pēc otrās dienas pirmās sekcijas sajutām pārliecību un sākām kāpināt tempu. Likām lielas cerības tieši uz pēdējo ātrumposmu, jo zinājām, ka šogad tikai retais igauņu rallists ir braucis tik garus posmus. Ar sacīksti esam ļoti apmierināti, bet, runājot par rezultātu, žēl, ka līdz pjedestālam pietrūka nieka 8 sekundes.

Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums ir aizvadījusi lielisku treniņu un guvusi labu pieredzi pirms LRČ nākamā posma „Kurzeme 2009″, kas norisināsies 29. un 30.augustā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *