LMT rallija komanda pabeigusi testus pirms rallija Latgale 2011

Info: Normunds Avotiņš
Foto: Dace Janova (Fotoaģentūra “4rati”)

Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas ekipāžas ceturtdien veiksmīgi aizvadīja testa ātrumposmu sesiju Jēkabpils apkaimē ar nolūku labāk sagatavoties nedēļas nogalē gaidāmajam rallijam „Latgale 2011″ Krāslavā.

„Šodien paspējām izbraukt divus testa ātrumposmus, un esam pilnībā apmierināti ar savu sniegumu un automašīnas sagatavotību nākamajam Latvijas čempionāta posmam,” atklāj komandas pilots Andis Neikšāns. „Ar nodomu izvēlējāmies tādus ceļus, ka pēc mūsu domām līdzinās rallija „Latgale 2011″ ātrumposmiem. Pie reizes varējām „aklimatizēties” Latvijas ceļiem un braukšanas apstākļiem pēc viesošanās Karēlijas rallijā „Belije noči””! Ar labiem panākumiem testu sesiju veica arī Māris Neikšāns un Ringolds Bērziņš.

A.Neikšāna stūrmanis Pēteris Dzirkals ir cieši pārliecināts, ka Latgalē komandu gaida panākumi: „Cik saprotu, daļa ātrumposmu ir pilnīgi jauni, un tas parasti nospēlē mums pa labu, jo cītīgi strādājam pie precīzu stenogrammu sastādīšanas. Pagājušajā gadā šajā rallijā ieradāmies iedzinēja lomā, šogad situācija ir pavisam citāda – esam citiem priekšā. Tas, protams, uzliek papildus atbildību gan skatītāju, gan atbalstītāju priekšā.”

Rallijs „Latgale 2011″ notiks 2. un 3. jūlijā Krāslavā, kā arī tās apkaimē, otrajā dienā pietuvojoties Rāznas ezeram. Sacensību sākums sestdien plkst. 16.40.

LRČ kopvērtējums N4 klasē pēc 4. posmiem (pirmās trīs pozīcijas):

•1) A. Neikšāns/P. Dzirkals- 49 punkti;
•2) M. Neikšāns/R. Bērziņš – 36 punkti;
•3) J. Vorobjovs/G. Zicāns – 30 punkti.

Komandas ģenerālsponsors kopš 2004. gada ir Latvijas Mobilais Telefons. Sponsori ir LEC un Samsung Electronics Baltic, atbalstītāji – Neste Latvija, Inter-Riga, SHARP. Tehnisko nodrošinājumu sniedz Neiksans Rally Sport, ASRT, Samsonas transmission un ProRacing.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *