2007. gads – „Bensons Honda Racing” rallija komandas pārejas sezona

Info, Foto: Bensons Honda Racing

„Bensons Honda Racing” gatavojas uzsākt savu ceturto autosporta sezonu, piesakot LMT Latvijas rallija čempionāta pirmajam posmam, rallijam „Sarma” ekipāžu Krišjānis Caune/Vilnis Vitkovskis.

„Bensons Honda Racing” komandai šis uzskatāms par pārejas gadu, ko iezīmē sportistu sastāva maiņa un jaunas sporta automašīnas sagatavošana. „Šī mums būs pārejas sezona, jo no iepriekšējās paaudzes „Honda Civic TypeR” pārejam uz jauno modeli,” skaidro „Bensonu Sporta kluba” menedžeris Džo Labuckas. „Ceram, ka uz Talsu vai Cēsu ralliju jaunais „Honda Civic TypeR” jau būs mūsu komandas ekipāžas rīcībā.”

„Pirmoreiz jauno „Honda Civic TypeR” redzēju kā konceptauto Ženēvas autoizstādē pirms diviem gadiem. Jau tajā brīdī es iedomājos, kā šī mašīnā izskatītos augstāka, ar dubļusargiem, aizsardzību un drošības karkasu. Es to ļoti gaidu!” saka Krišjānis Caune. „Taču pāreja uz jauno auto būs arī liels pārbaudījums. Centīsimies attaisnot uz sevi liktās cerības!”

Sezonas sākumā „Bensons Honda Racing” krāsas pārstāvēs tikai viena ekipāža – Krišjānis Caune/Vilnis Vitkovskis. „Pēc ļoti veiksmīgas trīs gadu sadarbības, kuras laikā izcīnīti gan Latvijas, gan Igaunijas čempionu tituli, gan gūtas nozīmīgas uzvaras, izvēli pāriet uz N4 klasi izdarījuši brāļi Kaspars un Armands Šimkus, un mēs novēlam viņiem arī tur sasniegt vislabākos panākumus,” saka Džo Labuckas. „Pagaidām komandā brauks viena ekipāža – Krišjānis Caune un Vilnis Vitkovskis, kuriem, es uzskatu, ir visas iespējas izcīnīt Latvijas čempionu titulu N3 klasē.”

„Bensons Honda Racing” rallija komanda nepiedalīsies Latvijas čempionātā komandu ieskaitē, jo tā formāts neatbilst kluba uzskatiem par komandu čempionātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *