2008.gada LRČ RVM offroad sacensībās – MANASS kauss 2008

Info: Raivo Tilners
Foto: rcinfo.lv

Šī gada 03. augustā norisināsies MANASS organizētais ceturtais posms 2008.gada LČ RVM ‘off road’ sacensībās – MANASS kauss 2008, kurās spēkiem mērosies labākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas braucēji.

Sacensības notiks četrās klasēs: 1/8 klases bagiji, 1/6 klases aizmugures piedziņas bagiji, 1/6 klases 4×4 piedziņas bagiji, kā arī Open klase. Sacensības norisināsies RTPOWER trasē Turaidā, kas tika atklāta pagājušajā gadā un ir viena no interesantākām Baltijā. Trase ir ievērojama ar sarežģītiem tramplīniem un virāžām, kas sacensībās ienesīs papildus azartu. Trasē ir veiktas nelielas izmaiņas salīdzinoši ar iepriekšējo posmu, kas būs jauns izaicinājums sportistiem.

Sacensībās drīkstēs piedalīties tikai 2008.gadam licencēti sportisti, vienreizējās licences varēs iegādāties uz vietas. Sacensības tiek organizētas atbilstoši LAF RVM komisijas noteikumiem.

Treniņi sāksies 8:30 no rīta, kvalifikācijas braucieni sāksies 10:00. Skatītājiem skatāmākā daļa – pusfināli un fināli sāksies ap 15:00. Sīkāka informācija un reģistrācija sacensībām rcinfo.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *